2013-09-21 07:19:06
Φωτογραφία για Στην αναζήτηση ομάδας ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Μάσα
Την… υπόσχεση ότι μπορεί να φέρει χρήματα μέσω χορηγιών στην ομάδα που θα του προσφέρει μια θέση έδωσε ο Φελίπε Μάσα στην προσπάθεια του να βρει στέγη την επόμενη σεζόν μετά την αποχώρησή του από τη Ferrari.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος πιλότος – ο οποίος φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με τη Lotus- τόνισε πως αν δεν βρει κάτι που να του αρέσει και να τον καλύπτει, σκέφτεται να σταματήσει για έναν χρόνο.

«Δεν εννοώ ότι θα βγάλω χρήματα από την τσέπη μου, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι επαγγελματίας πιλότος, ο οποίος πληρώνεται και αυτό σκοπεύω να κάνω. Ωστόσο, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις διασυνδέσεις μου και να βρω μια εταιρία που να θέλει να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Formula 1 και τέτοιες εταιρίες υπάρχουν πολλές στη Βραζιλία», δήλωσε ο Μάσα, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως δεν κλείνει την πόρτα και σε άλλα πρωταθλήματα.

«Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που με ενδιαφέρουν, όπως το DTM. Ωστόσο, δεν μου αρέσει το Indy. Συνεπώς, αν δεν βρω μια θέση σε ένα πρωτάθλημα που θα μου αρέσει θα σταματήσω για έναν χρόνο για να ξεκουραστώ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς Τσιρίλο στην πρεμιέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς Τσιρίλο στην πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ