2013-09-21 11:04:05
Φωτογραφία για Συλλήψεις Χρυσαυγιτών το βράδυ σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα
Ελέγχους και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη ατόμων που μπορεί να οπλοφορούν και να απειλούν τη δημόσια τάξη...Πέντε άνδρες, που κατά δήλωση τους είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία πτυσσόμενα γκλοπ, δύο σουγιάδες, τέσσερα σπρεϊ πιπεριού και μία κροτίδα.

Όπως έγινε γνωστό, οι πέντε "Χρυσαυγίτες" βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία του κόμματος, στην περιοχή των δικαστηρίων, κατέχοντας έντυπο υλικό, όταν περί τις 10.40 το βράδυ, υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους τα προαναφερόμενα αντικείμενα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθούν το Σάββατο στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., δεν πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τρία άτομα συνελήφθησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με την αστυνομία τα άτομα κατείχαν κράνη, κοντάρια και ασπίδες, ενώ στο σημείο αναμένεται εισαγγελέας προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στα γραφεία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ