2013-09-21 17:45:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Χτύπησαν 18χρονο γιατί είχε στο Facebook φωτογραφία με την ελληνική σημαία
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα – Είχαν προηγηθεί συγκρούσεις αντιεξουσιαστών-χρυσαυγιτών στην πλατεία Όλγας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, με συνολικά τρεις τραυματίες. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε έναν 18χρονο, ο οποίος καθόταν σε παγκάκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, γιατί είχαν δει ανάρτηση που είχε κάνει ο νεαρός στο Facebook με ελληνική σημαία.

Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το thebest.gr, είχαν προηγηθεί επεισόδια με δύο τραυματίες στην πλατεία Όλγας, μεταξύ ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και οπαδών της Χρυσής Αυγής, και ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε εξέλιξη συνέλευση αντιεξουσιαστών στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, που βρίσκεται στη συγκεκριμένη πλατεία.

Λόγω των περιστατικών, η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο είναι ισχυρή, ενώ σε ετοιμότητα τέθηκαν και διμοιρίες των ΜΑΤ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξύπνα καημένε μου ραγιά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξύπνα καημένε μου ραγιά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ