2013-09-21 17:33:03
Φωτογραφία για Τα σχέδια των τραπεζών για την αναδιάρθρωση
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Καθημερινής του Σαββάτου”, τα επιτελεία των ελληνικών τραπεζών βρίσκονται σε οργασμό συσκέψεων, ζυμώσεων και στρατηγικών σχεδιασμών, προκειμένου να... έχουν καταθέσει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τα σχέδια αναδιάρθρωσής τους για την περίοδο 2014-2017, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος συναντήσεων μεταξύ της DG Comp και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, παρουσία του ΤΧΣ και του υπουργείου Οικονομικών. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων επιτεύχθηκε ικανοποιητική πρόοδος στις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν οι τράπεζες απέναντι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων αναδιάρθρωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΧΣ, η διαδικασία έγκρισης των σχεδίων αναδιάρθρωσης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων stress tests των τραπεζών.

Στελέχη τραπεζών υπογράμμισαν στην “Καθημερινή του Σαββάτου” ότι οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην τελική συμφωνία τόσο σε ό,τι αφορά τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ