2013-09-27 13:17:30
Φωτογραφία για Θέλουν τον Τερενς Κουίκ μακριά από την Θράκη; Eπιβεβαιώνεται το tromaktiko για το αποκλειστικό χθεσινό δημοσίευμά μας
Χθες γράψαμε: Άγριος καυγάς Γιαταγάνα - Κουϊκ στη τελευταία Κοινοβουλευτική συνεδρίαση του κόμματος - Αμέτοχος ο Πάνος Καμμένος - Υπό διάλυση το κόμμα;, με αποτέλεσμα πολλά τοπικά μέσα της Β. Ελλάδας να αναδημοσιεύουν τις υποψίες μας για τη στάση Καμμένου απέναντι στον Τέρενς Κουίκ. Δείτε πιο κάτω τι έγραψε το xanthitimes.gr για την αποκάλυψή μας:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διάλυση των τοπικών οργανώσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη οφείλετε εν πολλοίς στον Τέρενς Κουίκ λόγω της πολύ σκληρής του θέσης απέναντι στο Τουρκικό Προξενείο.

Αφορμή για δημοσιεύματα αυτού του τύπου δόθηκε η μεγάλη εσωκομματική κόντρα μεταξύ Γιαταγάνα και Κουίκ όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρατά πολύ καιρό.

Άλλωστε όπως εκτιμάται αυτός είναι και ο λόγος που η κ. Γιαταγάνα επισκέφθηκε προ καιρού τις κομματικές οργανώσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ΑΜΘ.

Εικάζετε ότι ήρθε με εντολή Καμμένου σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει υλικό με το οποίο και θα ενημέρωνε τον πρόεδρο για την «δράση» του Κουίκ.

Το συμπέρασμα αυτό συνάγετε από το γεγονός ότι στον μεγάλο καυγά μεταξύ των δύο βουλευτών μεταξύ Κουίκ και Γιαταγάνα ο Π. Καμμένος, και παρ όλο που έχει στα χέρια του τους λόγους παραίτησης των δέκα στελεχών από την συντονιστική της Ξάνθης ακόμη δεν απάντησε. Αλλά επίσης δεν πείρε θέση  και στην διένεξη μεταξύ των δύο βουλευτών.

Θέλει τον Κουίκ έξω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Π. Καμμένος;

Για αυτό η κ. Γιαταγάνα όταν ήρθε στην Ξάνθη δεν μπορούσε να αντιληφθεί την διαφορά μεταξύ Τούρκου και μουσουλμάνου της Θράκης;

Μήπως τελικά ήρθε «δασκαλεμένη» να μαζέψει στοιχεία που θα βάλλουν στην γωνία τον Τέρενς Κουίκ; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ