2013-09-28 14:59:04
Φωτογραφία για Πάνω από 43.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι του Μιχαλολιάκου - Η δικηγόρος του Ρουπακιά αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παναγιώταρου
Ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα είναι τα παράνομα όπλα, που βρέθηκαν στο σπίτι τού γγ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη. Επίσης, στο σπίτι τού Ν. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ και υπολογιστές και USB, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.

Ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης είναι 32 και από αυτά έχουν εκτελεσθεί έως στιγμής τα 17.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται από το πρωί στη ΓΑΔΑ, όπου έχουν μεταφερθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν, αντίκρισαν την δικηγόρο του Γιώργου Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.

Η πρώτη ερώτηση που ήρθε στο μυαλό όλων ήταν: γιατί βρισκόταν η Χριστίνα Τζαμπάζη στη Γενική Ασφάλεια και μάλιστα τη συγκεκριμένη μέρα.

Και το ερώτημα, φυσικά, της τέθηκε για να απαντήσει πως βρέθηκε στη ΓΑΔΑ γιατί θα αναλάβει την υπεράσπιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος το πρωί είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Ασφάλεια για να παραδοθεί.

Πηγές: real-newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ