2013-09-29 12:32:04
Φωτογραφία για Όλα τα ενδεχόμενα για τις εξελίξεις
Μετα από προσεκτική παρακολούθηση των γεγονότων μέσα από την συστημική προπαγάνδα των ΜΜΕ, αλλά και ελεύθερη ενημέρωση από το διαδύκτιο, έχουν προκύψει για ΜΕΝΑ και μόνο για μένα (το τονίζω) οι παρακάτω πιθανές περιπτώσεις για τον χαμό του άτυχου συμπολίτη μας Παύλου Φύσσα.

1. Η πρώτη περίπτωση είναι το κομματικό κατεστημένο να εκμεταλλεύτηκε ένα τυχαίο γεγονός για να ξεμπερδέψει με τη χρυσή αυγή.

Αν έδρασε έτσι το κομματικό κατεστημένο έχει κάνει μεγάλο λάθος και έχει δρασει κοντόφθαλμα. Σε αυτή την περίπτωση δίνω ποσοστό να ισχύει 60%

2. Η δεύερη περίπτωση είναι το καρατικό κατεστημένο να "έδρασε όπως την marfin". Να έβαλε έναν ανεγκέφαλο άφραγκο εγκληματία να σκοτώσει κάποιον γνωστό αντιφασίστα αφού πρώτα τον έχει βάλει να εισχωρήσει στη ΧΑ.

Έτσι το κομματικό κατεστημένο ξεμπερδεύει με την "ενοχλητική" ΧΑ.

Σε αυτήν την περίπτωση δίνω πιθανότητα να ισχύει 30% μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να το πιστέψω.


3. Η τρίτη περίπτωση είναι η ΧΑ να έβαλε ένα μέλος της να σκοτώσει κάποιον γνωστό αντιφασίστα για να ξετυλιχτει το κουβάρι όπως ξετυλίχτηκε (δηλ να γίνουν συλλήψεις αρχηγων και μελών) και να γίνουν ήρωες κερδίζοντας δημοσκοπικά.

Αυτή την περίπτωση δεν τη θεωρώ καθόλου πιθανη γιατί θυσιάζονται αυτοί που έφταξαν το κόμμα ΧΑ προς όφελος κάποιων άλλων, όμως τη γράφω για να μην με πουν χρυσαυγίτη.

Σε αυτή την περίπτωση δίνω 10% για τον παραπάνω λόγο.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματα είναι τρία :

1. Ο Παύλος Φύσσας (και η οικογένειά του.

2. Η δημοκρατία

3. Το σύνταγμα της χώρας που το έχουν κάνει λάστιχο οι κυβερνώντες γαι να συλλάβουν τους "ενοχλητικούς"

ΥΓ. Ως θύμα των δύο πρώτων περιπτώσεων είναι και η ΧΑ και όπως βλέπετε το κομματικό κατεστημένο σε καμμία των περιπτώσεων δεν θίγεται αφού ακόμα και στην τρίτη περίπτωση θσ εξακολουθήσει να συνυπάρχει με τη ΧΑ.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ