2013-09-29 12:21:07
Φωτογραφία για Κάποιες σκέψεις αναγνώστη για την Χ.Α.
Διάβασα προχθές με προσοχή τα σχόλια που αναρτήθηκαν από διάφορα άτομα στη μεγάλη δημοσκόπηση και ειλικρινά ΑΗΔΙΑΣΑ.

Άτομα διαφόρων ηλικιών υπερασπίζονται με σθένος μια εγκληματική οργάνωση η οποία έχει αφήσει πλέον το baseball με τα κεφάλια λαθρομεταναστών και το γύρισε στις εκτελέσεις αριστερών.

Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που αποφάσισα να γράψω κάποιες σκέψεις μου εδώ, διότι ειλικρινά πιστεύω πως έστω και έναν από αυτούς τους 450000+ ψηφοφόρους να μεταπείσω, κέρδος θα είναι για την πατρίδα μου και την συνείδησή μου.

Για όποιον περιμένει ακραίους προσδιορισμούς τύπου φασισταριά, ναζί κτλ κτλ , δεν θα του κάνω την χάρη. Ο ναζιστής είναι σχιζοφρενής αλλά συνειδητοποιημένος. Έχει επίγνωση του στόχου της οργάνωσης και ακολουθεί τυφλά έναν μισάνθρωπο ο οποίος έχει καρφώσει στο παρανοϊκό μυαλό του ότι διαφέρει από τους κατώτερους συνανθρώπους του.

Εσείς είστε απλά το αποτέλεσμα του σάπιου εκπαιδευτικού συστήματος αυτής της χώρας. Είστε το λάθος που γέννησε ο κάθε δημόσιος υπάλληλος-καθηγητής που δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, είστε η έκφανση κάθε ρατσιστικού ερείσματος που δεν μπόρεσε ή θέλησε να ξεριζώσει από μέσα σας η κοινωνία. Ανάμεσά σας βρίσκονται κατά κύριο λόγο πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν τον τρόπο να αντιδράσουν εξαιτίας της περιορισμένης τους αντίληψης, διότι δεν ανέπτυξαν ποτέ πολιτική σκέψη αλλά περιορίζονταν μόνιμα στη δημοπρασία της ψήφου τους για ιδιοτελείς σκοπούς. Όπως επίσης ανάμεσά σας βρίσκονται και πολλοί μετανάστες 2ης γενιάς που θέλουν να βγάλουν από μέσα τους τα απωθημένα που εσείς τους δημιουργήσατε. Είστε ένα συνονθύλευμα αταίριαστου ανθρώπινου δυναμικού που είναι θέμα χρόνου να διασπαστεί. Χρησιμοποιείτε λέξεις όπως πατρίδα, έθνος, σημαία, και δεν έχετε ιδέα αν θα μπορούσατε να θυσιαστείτε στα αλήθεια για όλα αυτά.

Κλείνοντας, η ΧΑ το θέλετε δεν το θέλετε έχει έναν πυρήνα που της δίνει το 0,2-0,5% σε κάθε εκλογική διαδικασία. Αυτοί είστε οι πραγματικοί σχιζοφρενείς, ΛΙΓΟΙ, ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ, ΑΔΥΝΑΜΟΙ. Εσείς οι υπόλοιποι ΞΥΠΝΗΣΤΕ και δείτε τον κόσμο που υποστηρίζετε.

ΥΓ. Είναι βέβαιο ότι θα κατηγορηθώ ως συριζαίος ανθέλληνας αναρχικός κτλ, πιστέψτε με αγαπητοί μου, κάθε κατηγορία από τα στόματα σας είναι κομπλιμέντο στα αυτιά μου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ