2013-09-30 14:56:05
Φωτογραφία για Ν.Νικολόπουλος: «Η Δημοκρατία μπορεί να τιμωρήσει πολύ αυστηρά τις πράξεις βίας, απ’ όπου και αν προέρχονται»
Συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές πολιτικές εκπομπές ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, παρουσίασε τις θέσεις του ΧΡΙ.Κ.Ε. για το ζήτημα των συλλήψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπου μεταξύ άλλων είπε «Η Δημοκρατία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ούτε η Ελλάδα είναι όμως... Ο Ελληνικός λαός ξέρει να ξεχωρίζει και να καταλαβαίνει πως όσα αφορούν το ποινικό δίκαιο άπτονται της Δικαιοσύνης, η οποία θα φροντίσει για την τιμωρία των παρανομούντων. Όσα όμως αφορούν την πολιτική κατεύθυνση της χώρας, αφορούν τον ίδιο τον λαό και η τιμωρία των επιόρκων βρίσκεται στα δικά του χέρια Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες έχουν εκφράσει πολλές φορές την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, που αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας μας. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να υπάρχει δημοκράτης πολίτης που να μην αποδέχεται τις αποφάσεις των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, περιμένοντας βέβαια να δει την εξέλιξη και την ουσία της όλης υπόθεσης, όταν καταλαγιάσει ο λογικός αλλά μεγάλος θόρυβος.


Εκείνο που νομίζω ότι πρέπει και με την σειρά μου να τονίσω, είναι πως στην Δημοκρατία δεν διώκονται οι ιδεολογίες, αλλά οι πράξεις. Και η Δημοκρατία μπορεί να τιμωρεί, και μάλιστα πολύ αυστηρά μερικές φορές, αλλά δεν μπορεί ποτέ να εκδικείται. Στα χτεσινά όμως γεγονότα, υπάρχουν μία σειρά ερωτήματα που αυθόρμητα προκύπτουν σύμφωνα με τα όσα είπαν στις κάμερες και στα ραδιόφωνα πολίτες αλλά και έγκριτοι Συνταγματολόγοι και Ποινικολόγοι! Όλοι επισημάναμε το γεγονός ότι επιτέλους η Δικαιοσύνη άφησε το βάδην και αποφάσισε να κινηθεί τροχάδην!!!!

Και χαρήκαμε για αυτό. Η παρέμβαση όμως στο έργο της Δικαιοσύνης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όπως ανερυθρίαστα ειπώθηκε από τα ίδια τα χείλη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δήλωσε αργά χτες το απόγευμα: «Διαβεβαιώνω την ελληνική κοινωνία ότι κατ’ εντολήν του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα συνεχισθεί η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση και θα ολοκληρωθεί.»

Ο Πρωθυπουργός μήπως είναι λάτρης του Ρωμαϊκού Δικαίου αφού εφαρμόζει ΠΛΗΡΩΣ την Αρχή της Σκοπιμότητας!! Αυτή η Αρχή ήταν ο θεμέλιος λίθος της αργότερα διεφθαρμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!!! Μήπως αγνοεί ο Πρωθυπουργός την επικρατούσα Αρχή της Νομιμότητας; Επίσης μήπως δεν γνωρίζει ότι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας καθορίζεται ρητώς στον Ποινικό Κώδικα!!»

Ο Ν. Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου τόνισε: «Η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ελπίζουμε ότι έχει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία για την απόδειξη της τέλεσης αυτού καθώς και των άλλων εγκλημάτων. Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες διαδηλώνουμε με την ευκαιρία πως η Δημοκρατία και η τήρηση των κανόνων δεν είναι διαπραγματεύσιμη και δεν πρέπει να απειλείται. Είναι άλλο η καταστολή του εγκλήματος και άλλο η κατάλυση της Δημοκρατίας.

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις και οι Έλληνες να είναι βέβαιοι πως δεν θα διστάσουμε ποτέ να διατυπώσουμε με εντιμότητα και σαφήνεια τις απόψεις μας για άλλη μία, πρωτόγνωρη στα ελληνικά χρονικά, υπόθεση που ζούμε στην εποχή των «μνημονιακών παγετώνων».

Δεν ανήκουμε στο ΛΑΙΤ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ και για αυτό θέλουμε και σήμερα να μην αποσιωπήσουμε πως την ίδια στιγμή που όλα τα ΜΜΕ έπαιζαν το θέμα της σύλληψης των μελών της ΧΑ για τους Έλληνες Πολίτες μια πολύ σημαντική είδηση αποκρύφτηκε σκοπίμως!!!!

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την τρόικα στο γραφείο του και πριν αυτός αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Η Τρόϊκα ήταν σαφής και ξεκαθάρισε πως, το περίφημο και πολυδιαφημισμένο πλεόνασμα του Πρωθυπουργού-που με τόση θέρμη είχε παρουσιάσει στη ΔΕΘ- από 2,8 δις € είναι μόλις 80 εκατ. €(!!!)

Που πήγαν λοιπόν τα Success Story που ευαγγελίζεται καθημερινά ο κ. Σαμαράς.

Προφανώς, το πλεόνασμα ήταν «ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ», όπως πολύ πρόσφατα είχε πει και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ!!!!

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος καλεί όλες τις Ελληνίδες και του Έλληνες πολίτες να δουν πίσω από την κουρτίνα που περίτεχνα άπλωσε χθες ο Πρωθυπουργός με συνεργούς τους Υπουργούς Προστασίας του πολίτη και Δικαιοσύνης για να καλύψει την αποτυχία του «Πλεονάσματος» και του «Success Story» και να βυθίσει την Ελληνική Κοινωνία ακόμα πιο βαθιά στο διχασμό και στη δυστυχία!!»

Και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες χτυπάμε τις καμπάνες μήπως έστω και τώρα, στο παρά πέντε κάποιοι στην κυβερνητική κοινοπραξία επιτέλους στα χρόνια των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ!! να καταλάβουν τι συνέβη σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Τους καλούμε και τους παρακαλούμε να κάνουν άμεσα στροφή 180 μοιρών. Πάντως ας έχουν υπόψη τους οι εντολοδόχοι της ξένης τρόικας κυβερνώντες ότι οι χειροπέδες των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν, δεν ελαφρύνουν ούτε κατά το ελάχιστο τη φτώχεια και την απελπισία εκατομμυρίων Ελλήνων, ούτε τους απαλλάσσουν από την ανείπωτη βία και καταστροφή που επέφεραν οι πολιτικές τους σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες και νοικοκυριά».

Οι συλλήψεις των Βουλευτών και των στελεχών της Χ.Α Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η «κουρτίνα» που ηθελημένα τραβήχτηκε με εντολές του ίδιου του Πρωθυπουργού για την απόκρυψη της ζοφερής για τους Έλληνες πραγματικότητας που έρχεται… με το νέο θανατηφόρο Μνημόνιο.

Kαι όπως ήδη ανέφερα, η Δημοκρατία μπορεί να τιμωρήσει πολύ αυστηρά τις πράξεις βίας, απ’ όπου και αν προέρχονται, όποια μορφή και αν έχουν, είτε κρατούν στειλιάρι, είτε την… υπογραφή ενός μνημονίου.

Ας το έχουν κατά νου όσοι θέλουν σήμερα να παριστάνουν τους τιμωρούς και τους υπερασπιστές της Δημοκρατίας. Γιατί η Δημοκρατία και ο λαός, δεν ξεχνάνε και δεν παραπλανούνται…».

Εξάλλου το μεσημέρι της Κυριακής ο Γ.Γ. του ΧΡΙΚΕ έκανε δηλώσεις για το ίδιο θέμα τα ΜΜΕ. Το βίντεο είναι ανηρτημένο στο : http://www.youtube.com/watch?v=e9HPJh-GF7w&feature=share&list=UU0SmAqRlJp6gqI4xAGtDqEw
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ