2013-09-30 14:56:36
Φωτογραφία για Στόχος της Μίλαν ο Ίκερ Κασίγιας
Η Μίλαν θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Ίκερ Κασίγιας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζέρ του για να τον "ψήσει" να μετακομίσει στο Μίλανο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η καταλανική "Sport", η Μίλαν προσπαθεί να επωφεληθεί από το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζέρ του με σκοπό το "κόλπο γκρόσο".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως μία τέτοια μετακίνηση θα έκανε καλό τόσο στην ομάδα όσο και στον παίκτη. Από τη μία οι "ροσονέρι" θα βρουν μία ιδανική λύση όσον αφορά στον παίκτη που θα διαδεχτεί τον Αμπιάτι ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός γκολκίπερ επιθυμεί διακαώς να έχει ματς στα πόδια του σε χρονιά που προηγείται του... Μουντιάλ.

"Οι καλές σχέσεις μεταξύ της Μίλαν και της Ρεάλ ενδέχεται να διευκολύνει την έξοδο του παίκτη, που δεν έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση.

Η Μίλαν είναι διατεθειμένη να κάνει μία οικονομική υπέρβαση, με τη μεγαλύτερη δυσκολία να είναι ο συναγωνισμός που θα βρει από τις Μπορούσια και Άρσεναλ", καταλήγει το σχετικό κείμενο του καταλανικού μέσου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ