2013-10-01 10:00:08
Φωτογραφία για Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή! Εντολή Δένδια για δίωξη και στο internet!
Με μία νέα αποκάλυψη έρχεται σήμερα το Newsbomb για να ταράξει τον ήσυχο ύπνο όσων προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι έτσι εύκολα ξεμπερδέψαμε με το φάντασμα του νεοναζισμού στην χώρα μας. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι αυτοί που χαράσσουν πολιτική στην Ελλάδα, το κάνουν με όρους μέχρι εκεί που βλέπει η μύτη τους.

Διαφορετικά δεν εξηγείται η απέλπιδα προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής να μας προπαγανδίζουν εδώ και δύο 24ωρα την ίδια «καραμέλα»: ότι οι συλλήψεις των Χρυσαυγιτών ισοδυναμούν με το ξερίζωμα της ακραίας εξρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καθένας, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εμπορεύεται την απελπισία και την δυστυχία του κόσμου, όσο οι αιτίες που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες παραμένουν αλώβητες. Και όσο τα Μνημόνια σε μία αποκαμωμένη Ελλάδα που έχει μεταλλαχθεί σε γερμανικό προτεκτοράτο, εξακολουθούν να σφίγγουν όλο και πιο πολύ την θηλιά γύρω από τον λαιμό του ελληνικού λαού.


Στην αντίκρουση λοιπόν των ισχυρισμών που με περισσή ρηχότητα προβάλλονται από πολλά παπαγαλάκια, το Newsbomb σας αποκαλύπτει σήμερα το οργανωμένο σχέδιο αντεπίθεσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε αρχίσει να καταστρώνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι Χρυσαυγίτες και ο Μιχαλολιάκος μυρίστηκαν ότι έσφιγγε γύρω τους ο αστυνομικός και δικαστικός κλοιός.

Το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή ονόματος της οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασιστεί, προκειμένου τα στελέχη της να αποφύγουν τον «σκόπελο»  όταν η Χρυσή Αυγή ανακηρυχτεί  σε εγκληματική οργάνωση. Ο Μιχαλολιάκος γνώριζε ότι η κυβέρνηση είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ασφαλείς πληροφορίες λένε δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν ενήμερος για τις κυβερνητικές αποφάσεις, ωστόσο δεν ανέμενε ότι αυτές θα συμπεριλάμβαναν την σύλληψη του ίδιου και των ηγετικών στελεχών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το νέο  όνομα με το οποίο η  Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις επόμενες εκλογές  είναι  «Εναντίον Όλων».

Οι συλλήψεις πράγματι τους αιφνιδίασαν, όμως όλο το προηγούμενο διάστημα- που μεσολάβησε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μέχρι την βίαιη προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ- ο Μιχαλολιάκος είχε προλειάνει το έδαφος. Προετοιμασία που ανέλαβε να ολοκληρώσει ο Χρήστος Παππάς που παρέμενε ασύλληπτος και παραδόθηκε ένα 24ωρο αργότερα, στην διάρκεια του οποίου έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο που είχε επεξεργαστεί ο Μιχαλολιάκος.

Αυτό αποδεικνύει πρώτον: ότι η Χρυσή Αυγή περίμενε ήδη το χτύπημα των αρχών- ίσως με όχι τόσο άμεσο τρόπο- και ότι δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι δήθεν «τέλος η Χρυσή Αυγή».

Κατά δεύτερον εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος της Χρυσής Αυγής που έχει ήδη δρομολογηθεί και θα ανακοινωθεί με τον τρόπο και τον χρόνο που θα επιλέξει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το νέο μανιφέστο που θα πλασάρει τον ιδεολογικοπολιτικό μανδύα της οργάνωσης ετοιμάζεται πυρετωδώς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ, το μανιφέστο το κρατάει στα χέρια της η σύζυγος του Μιχαλολιάκου και οι τελικές πινελιές αναμένεται να μπουν από τον ίδιον εν ευθέτω χρόνο.

Όλα τα παραπάνω συνάγουν στο συμπέρασμα πως οι εκτιμήσεις ότι «όλα τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή»  επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ όψη τους όσοι δημιουργούν συνθήκες πολιτικού πανηγυρισμούς τέτοιες ώρες που η κοινωνία είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε όσα ακούει και βλέπει.

Ο πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής στην ΕΥΠ είχε διοριστεί με εντολή Σαμαρά

Με εντολή Σαμαρά είχε διοριστεί ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος αποπέμθηκε την Παρασκευή, με την επίσημη δικαιολογία ότι είχε συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως αποκαλύπτει το koutipandoras.gr το συγκεκριμένο στέλεχος είχε τοποθετηθεί εκεί με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ υπερσκελίζοντας άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι έπρεπε να παραμείνουν στη θέση αυτή για τουλάχιστον τρία χρόνια. Μαζί του τοποθετήθηκε και μια ομάδα στελεχών η οποία αντικατέστησε τα παλιά στελέχη της υπηρεσίας.

Το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να ενημέρωνε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τις παρακολουθήσεις που υφίσταντο από την αστυνομία, Μάλιστα η ενημέρωση φέρεται να γινόταν με δύο τρόπους. Είτε μέσω του συγγενικού του προσώπου είτε μέσω του δικηγόρου του. Με τον τρόπο αυτό τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μπορούσαν να προσέχουν τις κινήσεις τους, καθώς γνώριζαν ότι παρακολουθουνται.

Εκτός όμως από τις πληροφορίες προς τη Χρυσή Αυγή, το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών, το 2006.

Πήρε «φωτιά» το κινητό του Γιάννη Λαγού μετά τη δολοφονία του Φύσσα

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχεδιαγράμματα με τις κλήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

 Έντεκα κλήσεις μάλιστα έκανε συλληφθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, από τις 21.00 το βράδυ μέχρι το πρωί μετά τη δολοφονία, στον Γιώργο Πατέλη. Ενώ προκύπτει ότι ο βουλευτής δέχθηκε 4 κλήσεις από σταθερό τηλεφωνο πριν από τη δολοφονία από Χρυσαυγίτη που πιθανότατα βρισκόταν σε γραφεία του κόμματος και άλλες τέσσερις μετά τη δολοφονία, ο ίδιος κάλεσε πίσω μόνο μια φορά πριν από την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα και πέντε φορές μετά το φόνο.

Ο Ρουπακιάς επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά το φόνο. Οπως προκύπτει ο δολοφόνος τηλεφώνησε στον Πατέλη στις 00:17 και τον κάλεσε άλλες έξι φορές για να τον ενημερώσει για τις κινήσεις του. Ο Γ. Λαγός, πάντως, δέχεται τηλεφώνημα στις 00:12 από κινητό συλληφθέντα και είναι η πρώτη κλήση που δέχεται, σύμφωνα με το διάγραμμα, για να ενημερωθεί για το φόνο.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες εμφανίζονται αρκετές φορές και μέλη της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση του Γ. Λαγού για τη δολοφονία από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας. Το βράδυ της δολοφονίας πριν και μετά την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα, όπως προκύπτει από το σχεδιάγραμμα, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες κλήσεις μεταξύ Λαγού και Πατέλη που συνομιλούσαν μεταξύ τους, ενώ υπήρξαν πολλαπλές κλήσεις από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί στο κινητό του Γ. Λαγού.

Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης του μήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν πάλι την πλήρη ενημέρωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού με απανωτές κλήσεις μετά τη δολοφονία και τη συμμετοχή δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον δημιουργώντας ένα τεράστιο πλέγμα τηλεφωνημάτων που καταδεικνύει τον τρόπο που οργανώνονταν οι χρυσαυγίτες.

Εντολή Δένδια για δίωξη των νεοναζιστικών ομάδων στο internet

Την καταπολέμηση της δράσης νεοναζιστικών ομάδων στο διαδίκτυο, που προτρέπουν ευθέως σε καουργηματικές πράξεις, ζήτησε ο Νίκος Δένδιας από την αρμόδια υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έδωσε αυτήν την εντολή, κατά τη διάρκεια ευρείας υπηρεσιακής σύσκεψης που συγκάλεσε στο υπουργείο, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημόσιας τάξης στο κέντρο της Αθήνας.

"Μόνο τα εντεταλμένα όργανα του κράτους είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε δεν μπορεί να γίνει ανεκτή", επανέλαβε ο κ. Δένδιας.

Ο ίδιος ζήτησε επίσης, να ενταθούν οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα, όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής, αλλά και να υπάρξει ένα συνολικό πλέγμα ενεργειών, "ώστε ο πολίτης να αισθάνεται σύμμαχο τον αστυνομικό στην καθημερινότητά του και εγγυητή της διαφύλαξης της ζωής, της περιουσίας και της υπόληψής του".

Στην ίδια κατεύθυνση, ο υπουργός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για τη δημιουργία μιας συνολικής εικόνας ευνομίας της πόλης, ενόψει και των εξελίξεων στον τομέα της δημοτικής αστυνόμευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, στην πύκνωση των περιπολιών έξω από υποκαταστήματα τραπεζών και ΑΤΜ, ειδικά τις ημέρες καταβολής συντάξεων, στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, στην αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της παράνομης στάθμευσης κλπ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ