2013-10-03 01:51:04
Φωτογραφία για Μεγαλοπρεπές το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, όμως επιμένουμε…
Ένα πραγματικό έργο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Νέας Φιλαδέλφειας παρουσίασε το αφεντικό της ιστορικής ΑΕΚ, ο... μεγαλοεπιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, αποσπώντας την ομόφωνη στήριξη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου.

«Από εσάς θέλω ένα πράγμα. Να μάθω αν είστε μαζί μας όλοι σας. Αν όλες οι παρατάξεις, όχι απλά ανέχονται την ΑΕΚ αλλά επιθυμούν την επιστροφή της. Είμαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι σας και θέλω την ειλικρινή απάντησή σας, χωρίς σκοπιμότητες. Περιμένω τις ξεκάθαρες θέσεις σας», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα σχέδια, ενώ κατέθεσε και ένα αίτημα:

«Ο συντελεστής δόμησης είναι 1,4. Αυτό που θα φτιάξουμε εμείς θα είναι κάτω από 1. Επίσης, ο συντελεστής κάλυψης είναι στο 60% κι εμείς θα είμαστε κάτω από το 45%. Η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός στο Δήμο για το άλσος. Το μόνο που ζητάμε είναι να φύγουν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης. Δε νοείται δίπλα στο σπίτι μας να έχουμε σκουπίδια», ήταν το τελευταίο πράγμα που ζήτησε ο ισχυρός άντρας της Ένωσης.


Ο κόσμος που βρέθηκε στην παρουσίαση ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος, με αποκορύφωμα όταν αποσπάστηκε η ομόφωνη στήριξη για το σχέδιο, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Ωστόσο, επανερχόμενοι στο χθεσινό μας δημοσίευμα, έχοντας δει τις μακέτες του πολύ φιλόδοξου έργου, ενισχύθηκε έτει περαιτέρω η πεποίθησή μας, ότι αυτό που προτείνουμε είναι σωστό. Από επικοινωνιακής απόψεως, πόσο ισχυρότερο και διαχρονικό θα ήταν το μήνυμα που θα εξέπεμπε το έργο, εάν ονομαζόταν π.χ. «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», «Βυζάντιο» ή κάτι σχετικό και στην Αγιά Σοφιά παρέπεμπε όταν το κοιτούσες Έτσι θα αποφεύγαμε την εμπλοκή ενός ιερού ονόματος με τα βρόμικα του ποδοσφαίρου μας που δεν θα εξαφανιστούν σε μια νύχτα… Ας σκεφτούμε τα ελληνικά πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες μετά από ενδεχόμενα επεισόδια…

«Λεφτά υπάρχουν» στην περίπτωση του «τίγρη». Επιμένουμε λοιπόν, ότι δεν μπορεί να έχουν πάθει ομαδική παράκρουση οι σχετική με την επικοινωνία άνθρωποι των οποίων τις απόψεις έχουμε υπόψη. Μήπως να γινόταν μια επαφή με κάποια εξειδικευμένη στην επικοινωνία εταιρία, ή με άτομο της εμπιστοσύνης της ηγεσίας της ΑΕΚ που να ξέρει πως δουλεύει το πράγμα; Η εμμονή των ισχυρών στην πραγματοποίηση των ονείρων τους κρύβει παγίδες και μελλοντικά ζητήματα τα οποία είναι καλό να προβλέπονται εγκαίρως.

defence-point.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ