2013-10-06 23:37:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...
Χωρίς σχόλιο άφησε την προσπάθεια που έκανε η Βέροια κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Στο γεγονός ότι το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού για την εμφάνιση της Βέροιας στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στάθηκσε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ημαθίας στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο 33χρονος γκολκίπερ τόνισε πως κατά διαστήματα η ομάδα του προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστασόπουλος στο Novasports:

Για το παιχνίδι:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ήταν μία άσχημη μέρα για την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα, αλλά το σκορ αυτό δείχνει. Ο κόσμος είδε κατά διαστήματα προσπάθειες της Βέροιας για καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Τι μπορούμε να πούμε για την προσπάθεια που κάναμε όταν δεχθήκαμε έξι γκολ; Το σκορ τα λέει όλα».


Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα. Όπως έχω πει και τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα μας έχει καλούς παίκτες, το δείξαμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά την μπάλα, αλλά έγιναν κάποιες αλλαγές προπονητών, φταίμε και εμείς γιατί σε κάποια ματς δεν αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε και έτσι είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε. Έχουμε καιρό μπροστά μας, να σφίξουμε τα δόντια, να ματώνουμε στις προπονήσεις και με την ένταξη του νέου προπονητή μας, να τον ακούμε να γινόμαστε καλύτεροι και μα μαζεύουμε πόντους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ