2013-10-07 04:03:05
Φωτογραφία για Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός;
Στους 9 αυξήθηκαν οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σε αγώνα επίδειξης αυτοκινήτων «Monster Trucks» στο Μεξικό. Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, ο οδηγός πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του δυστυχήματος.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους θεατές.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τσιουάουα, Σίζαρ Ντουάρτε ανάρτησε στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, ότι σοκαρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων, ενώ διέταξε τριήμερο πένθος και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν δωρεά αίματος για τους τραυματίες.

Ο Ντουάρτε δήλωσε ότι σύμφωνα με την αρχική έρευνα, ο 51χρονος οδηγός πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του δυστυχήματος.

Μετά το τραγικό ατύχημα, αξιωματούχοι ακύρωσαν τη συνέχιση του αγώνα «εις ένδειξη αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων», ανάρτησε στο Twitter ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Μάρκο Αδάμ Κιεζάντα. Ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα πως έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ