2013-10-07 03:59:05
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Έκλεβαν από μια μάντρα και πωλούσαν σε άλλη!
Αναζητούσαν χαλκό για να πουλήσουν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων, δυο Έλληνες «κυνηγοί» και έκλεψαν μεγάλη ποσότητα από μια… άλλη παρόμοια επιχείρηση! Η διάρρηξη είχε γίνει στις 15 Ιουνίου και εξιχνιάστηκε μόλις τώρα.

Οι δράστες ηλικίας 23 και 24 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λευκιμμαίων και παραδέχθηκαν ότι είχαν αρπάξει πλαστικά δοχεία με καλώδια και χαλκό σε συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Αρνήθηκαν, όμως, να αποκαλύψουν σε ποια μάντρα τον πούλησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

*** Ένα σταθμευμένο λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Κιλκίς διέρρηξε ένας ανήλικος Έλληνας στη Γουμένισσα Κιλκίς, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη. Ο 17χρονος δράστης, που δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορία για απόπειρα κλοπής.

*** Μπήκε σε ένα ταξί ως πελάτης, αλλά φρόντισε να απασχολήσει τον οδηγό για να αρπάξει κρυφά 40 ευρώ από μια θήκη! Όμως, ο ταξιτζής τσάκωσε επ’ αυτοφώρω τον 35χρονο «μακρυχέρη» και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ