2013-10-08 15:54:04
Φωτογραφία για Το δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού αναβαθμίζει ο Δήμος Αμαρουσίου σε όλο το Μαρούσι
Σε αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού σε όλες τις γειτονιές της πόλης προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου αντικαθιστώντας... τα παλαιού τύπου φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και υψηλής απόδοσης φωτισμού. Η Διοίκηση του Δήμου συνεπής στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στις γειτονιές της πόλης μετά τις περιοχές του Σωρού και του Αγίου Νικολάου, συνεχίζει με την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού και στο υπόλοιπο Μαρούσι.

Έχοντας καταγράψει σε όλες τις γωνιές του Αμαρουσίου τις ανάγκες για αναβάθμιση και ενίσχυση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού όπου έχουν εντοπιστεί κενά, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ήδη σε πολλά σημεία της πόλης έχουν τοποθετήσει νέα υψηλής απόδοσης οικολογικού τύπου φωτιστικά σώματα σε αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης νέου ηλεκτροφωτισμού που υλοποιείται και με τη συνεργασία των κατά τόπους εξωραϊστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου, έχει ως στόχο να κάνει τις γειτονιές της πόλης μας πιο φωτεινές και πιο ασφαλείς και να προωθήσει στους πολίτες το μήνυμα για προστασία και σεβασμό προς το περιβάλλον
. Η δεύτερη φάση της υλοποίησης του προγράμματος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στις γειτονιές Ψαλίδι και Στούντιο Α και θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες καλύπτοντας κάθε έλλειψη και κενό στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό στο Δήμο. Το πρόγραμμα ενίσχυσης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, προβλέπει σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και επεκτάσεις του δικτύου σε σημεία και οδούς όπου υπάρχει έλλειψη φωτισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε: «Με τα νέου τύπου φωτιστικά σώματα που τοποθετούμε σε όλο το Μαρούσι, βελτιώνουμε και κάνουμε ακόμη πιο ασφαλείς τις γειτονιές της πόλης μας και εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφάλειας στους δημότες μας. Σε συνεργασία και με τους εξωραϊστικούς συλλόγους της πόλης, ανά γειτονιά εντοπίζουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν και παρεμβαίνουμε βελτιώνοντας το φωτισμό στα προβληματικά σημεία. Συμβάλλουμε στον περιορισμό της αλόγιστης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, συμμετέχουμε στην προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ