2013-10-08 17:38:02
Φωτογραφία για ΤΟΡΕΣ... ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
Μετά την διακοπή θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Τόρες, παίρνοντας... παράταση. Πάει και στα ρεπό στο Ρέντη ο παίκτης για προπόνηση, αλλά για να φτάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης τους συμπαίκτες του, θέλει ακόμη χρόνο.

Ο Μιγκέλ Τόρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με τους υπόλοιοπους συμπαίκτες του μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Super League, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ.

Στο πλάνο που υπήρχε γινόταν λόγος πως ο Ισπανός αμυντικός θα έμπαινε στο κανονικό πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πλέον παίρνει... παράταση. Μάλιστα, ορισμένοι από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως θα δούμε τον Μιγκέλ Τόρες να παίζει μπάλα από τον Νοέμβρη! Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, πάει στο Ρέντη ώστε να γυμνασθεί ακόμη και στα ρεπό του, αλλά θέλει ακόμη δουλειά.

Θέλει χρόνο μέχρι να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του, φτάνοντας τους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, τομέας στον οποίο υστερεί.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που "κόπηκε" από την λίστα του Champions League, σύμφωνα με το "redplanet.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ