2013-10-09 06:48:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων
Συνελήφθη στις 07-10-2013 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από... αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 56χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 56χρονου, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν μέσα στην αποθήκη της οικίας και κατασχέθηκαν πέντε νάιλον σακούλες κι ένα τσουβάλι που περιείχαν συνολικά τέσσερα (4) κιλά και εκατόν δώδεκα (112) γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα την οποία ο συλληφθείς προόριζε για εμπορία, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, το χρηματικό ποσό των (920) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία της κάνναβης κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ