2013-10-09 06:51:04
Φωτογραφία για Συνάντηση των Σωματείων της Εύβοιας με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση!
Τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση των σωματείων της Εύβοιας με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, τον Υφυπουργό και τη Γενική Γραμματέα. Θετικά τα συμπεράσματα και από πλευράς Υπουργού υπήρχε η δέσμευση ότι θα κανονιστούν συναντήσεις τριμερής, ανά εργοστάσιο, θα ελέγξουν τα επενδυτικά προγράμματα τα οποία έχουν δοθεί στους εργοδότες και αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί που πρέπει, θα γίνει ρύθμιση με το ΙΚΑ. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος

Μπασινάς μιλώντας στο Eviatop, έκανε λόγο για ηθική δικαίωση , αφού ο Υπουργός είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Εύβοια με τα εργοστάσια δεν συμβαίνει πουθενά αλλού. Σήμερα θα γίνει Γενική Συνέλευση των Σωματείων στις 6 το απόγευμα ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και τα ΜΜΕ.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές του νομού Συμεών Κεδίκολγου, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Βαγγέλης Αποστόλου, Κώστας Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, και βέβαια ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Στέφανος Μπασινάς, καθώς και οι Πρόεδροι των Σωματείων της Εύβοιας που πραγματοποιούν κατάληψη στο Διοικητήριο, Ηλίας Κούκουρας(Τσιμέντα Χαλκίδας), Θανάσης Δεμερούτης(ΣΕΛΜΑΝ), Χρυσάγης (ΝΕΟΣΕΤ), Κοκκινος (Τσαούσογλου), Γιαπλές (ΙΝΤΕΡΚΕΜ).

Eviatop.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ