2012-04-10 21:10:02
Φωτογραφία για 15χρονος λεηλατούσε το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο


Το κτίριο της παλιάς Πρυτανείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή λεηλατούσαν δυο «κυνηγοί» χαλκού, ο ένας από τους οποίους ήταν μόλις 15 χρόνων! 

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω ενώ προσπαθούσαν να ξηλώσουν τα εξαρτήματα μιας ηλεκτρογεννήτριας στο υπόγειο του κτιρίου και βρήκαν στην κατοχή τους διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη και αφέθηκαν ελεύθεροι.

*** Δυο εξωτερικές μονάδες air-condition, διάφορα εργαλεία και σίδερα άρπαξαν από το εξοχικό μιας 52χρονης στη Μανωλάδα Ηλείας τρεις Έλληνες ηλικίας 36, 34 και 32 χρόνων και τα φόρτωσαν στο… αυτοκίνητό της με το οποίο τα μετέφεραν στη μάντρα παλιών σιδερικών ενός 34χρονου στο Λάππα Αχαΐας όπου τα πούλησαν! Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από μια εβδομάδα και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

*** Όλους τους σωλήνες χαλκού ξήλωσαν άγνωστοι από την εξωτερική υδραυλική εγκατάσταση ενός σπιτιού του οποίου οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στον οικισμό Φλοίσβος στο Λουτράκι. Μάλιστα, δεν τους φάνηκαν αρκετά και ξεκόλλησαν ακόμη και τα… αλουμινένια παράθυρα! Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ