2012-04-10 21:10:01
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ
«Ο κ. Βενιζέλος, βασικός συντάκτης του Μνημονίου, αποδεικνύει – για μια ακόμη φορά – πως, εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος»τονισεο εκπροσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιαννης Μιχελακης απαντωντας στα οσα ειπε στην βουλη ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, συνέχισε, προτείνει επέκταση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής μέχρι το 2015. Δεν λέει τίποτε καινούργιο. Επαναλαμβάνει αυτό που ήδη προβλέπεται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης. Και ομολογεί, έτσι, πως απέτυχε σε όσα ο ίδιος προέβλεπε.

Ο κ. Βενιζέλος, προτείνει σήμερα κάποια σημεία που μπορεί να κάνουν πιο αναπτυξιακό το περιβάλλον.

Γιατί δεν τα έκαναν αυτός και το ΠΑΣΟΚ στα δυόμισι χρόνια που κυβερνούσαν; Γιατί δεν τα έκανε ο ίδιος ως τσάρος της οικονομίας;

Ο κ. Βενιζέλος, καταγγέλλει ταυτόχρονα τη Νέα Δημοκρατία για όσα αποκλειστικά ευθύνονται οι ίδιοι.

Ξεχνά ότι ως Αντιπολίτευση, μαζί με τον Παπανδρέου, έλεγε “όχι σε όλα” και μοίραζε δημαγωγικά υποσχέσεις πως “λεφτά υπάρχουν”. Ξεχνά ότι στήριξε και όρθιος χειροκροτούσε την ολέθρια εξαγγελία του δημοψηφίσματος. Σιωπά μπροστά στις ομολογίες των συντρόφων του ότι, με τα εγκλήματά τους, οδήγησαν τον Τόπο στην καταστροφή.

Ενώ μιλά για αυτοκριτική, την ίδια ώρα, με ένα πόρισμα – οπερέτα, κουκουλώνει όλα όσα διέπραξαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος, σε βάρος της χώρας». Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ