2013-10-11 17:31:16
Φωτογραφία για Must Haves: Τα 5 denim κομμάτια που πρέπει να έχει η φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα
Πριν πας για ψώνια, φρόντισε να γνωρίζεις ποια είναι τα must ρούχα της σεζόν.

Θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν ξέρεις ποια κομμάτια να επιλέξεις;

Κάναμε μια mini  έρευνα αγοράς για να σου παρουσιάσουμε τα 5 πιο hot denim κομμάτια της σεζόν, που πρέπει να κάνεις δικά σου:

#1 Γύρισε τα ρεβέρ στο κλασσικό σου blue jean:

BSB

Ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκουρόχρωμο. Επένδυσε σε ένα κλασσικό τζην παντελόνι σε Α γραμμή για να το κάνεις… δεύτερο δέρμα σου! Δεν χρειάζεται να στριμωχτείς μέσα σε ένα skinny παντελόνι αν δεν σου ταιριάζει,ακολούθησε τη νέα τάση, γυρίζοντας απλά τα ρεβέρ του πιο διαχρονικού κομματιού.

#2 Το τζην πουκάμισο:

BSB

Η πιο έξυπνη επένδυση της σεζόν. Φόρεσέ το πάνω από το t-shirt σου, σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι ή συνδύασέ το με το τζην παντελόνι σου για να δημιουργήσεις το τέλειο total denim σύνολο.


#3 Η denim σαλοπέτα:

Αριστερά: G-Star/ Δεξιά: Asos.com

Τη γνωρίσαμε καλύτερα το καλοκαίρι και συνεχίζουμε να τη φοράμε και αυτή τη σεζόν! Στην κλασσική σκούρα μπλε απόχρωση ή στην πιο «ξεβαμμένη» εκδοχή της, η σαλοπέτα θα γίνει ο σύμμαχός σου για πρωινές ή βραδινές statement εμφανίσεις.

#4 Boyfriend τζην:

Diesel

Φαρδύ, άνετο και super stylish! Το baggy τζην είναι η top επιλογή μας αυτή τη σεζόν για μοναδικά casual outfits αλλά και ψαγμένες βραδινές εμφανίσεις.

#5 Denim Jacket:

Zara

Να το προτιμήσεις ανοιχτόχρωμο και ελαφρώς φθαρμένο. Αν πάλι έχεις vintage κομμάτι από την γκαρνταρόμπα των 90’s ακόμα καλύτερα!Ξέθαψε τον… κρυμμένο θησαυρό σου και απογείωσε τις εμφανίσεις σου.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ