2013-10-16 21:40:03
Φωτογραφία για «ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ... ΓΑΝΤΙ Η ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί αγαπημένο... θέμα ποδοσφαιρικής ενασχόλησης στην Μεγάλη Βρετανία εδώ και μέρες.

Βρετανοί ποδοσφαιρικοί σχολιαστές υπογράμμιζαν αρχικά σε αναλύσεις τους για τον Μήτρογλου την Τετάρτη πως... «ο Έλληνας διεθνής επιθετικός διανύει μία εξαιρετική περίοδο με τον Ολυμπιακό, έχοντας βάλει τέσσερα χατ τρικ. Μετά τους δανεισμούς του σε άλλες ελληνικές ομάδες κατάφερε να βρει τον δρόμο του και να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό φορ.

Έναν παίκτη που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως είναι οι Ίντερ, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Επίσης υπάρχουν πολλοί ακόμα σύλλογοι που εμφανίζονται να τον θέλουν».

Σχετικά με την οικονομική του αξία τονίστηκε ό,τι... «ο Μήτρογλου αξίζει αυτήν την στιγμή 9 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο παραπάνω. Με ένα τέτοιο ποσό ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρούσε».

Όσο για το αγωνιστικό του προφίλ και το ποιο πρωτάθλημα είναι πιο ιδανικό για εκείνον;


«Η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ ψάχνουν επιθετικό για τον Γενάρη όμως με βάση το στιλ ποδοσφαίρου στην Αγγλία δεν φαίνεται να είναι η ουσιαστική λύση στο πρόβλημά τους. Δεν είναι μόνο το θέμα προσαρμογής από Ελλάδα σε Πρέμιερσιπ αλλά και το πως παίζουν οι ομάδες.

Στον Μήτρογλου ταιριάζει... γάντι η Μπουντεσλίγκα. Είναι ένα περιβάλλον που ξέρει καλά από το πέρασμά του από την Γερμανία. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα και γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο και την λογική της χώρας.

Η ιδανική λύση για τον παίκτη θα ήταν μία μεταγραφή σε έναν σύλλογο όπως η Ντόρτμουντ. Εκεί θα μπορέσει να εξελιχθεί, να αναδειχθεί περισσότερο και μετά να κυνηγήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα. Το σίγουρο είναι πως το μέλλον του ανήκει και πως έχει να δώσει ακόμα πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ