2013-10-16 23:22:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ NOVA ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓ. ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
Η Nova με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το πρόγραμμα μεταδόσεων της 2ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:

Το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την Basket League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το «Nick Galis Hall» της Θεσσαλονίκης και μέσα από το Novasports 1 το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Εκτός όμως από το ντέρμπι του Βορρά οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00 να δουν ζωντανά τον αγώνα του Ηλυσιακού με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 19/10 21:30 Άρης - ΠΑΟΚ, Novasports 1, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Κωστή Μπότσαρη

Κυριακή 20/10 18:00 Ηλυσιακός - Ολυμπιακός, Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή.

Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md2 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Basket League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ