2013-10-17 00:01:04
Φωτογραφία για Από τα δενδρύλλια ... στα σακουλάκια η κάνναβη
Δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από μισό κιλό κάνναβης βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιο 56χρονου Ρεθυμνιώτη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ιδιοκτησίας του 56χρονου, που καλλιεργούντο δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρων, τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της συγκομιδής, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία και στο ποιμνιοστάσιό του 56χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 598 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ