2013-10-17 13:21:08
Φωτογραφία για Και του πουλιού το γάλα για τη μάνα του Στουρνάρα - Φρούριο το Υπ.Οικονομικών για να μην παραδώσουν τα τρόφιμα τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ
"Υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα, η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να ζει κανείς με 500 ευρώ το μήνα" δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Στουρνάρας σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων Και του πουλιού το...γάλα

Η αντίδραση της ΠΟΕ ΟΤΑ ηταν άμεση και άρχισε να συγκεντρώνει τροφιμα από όλη την Ελλάδα τα οποία σήμερα θέλει να τα παραδώσει στον τσάρο της οικονομίας.

Η ανταπόκριση των πολιτών σύμφωνα με την ΠΟΕ ΟΤΑ ήταν εκπληκτική από όλες τις πόλεις της χώρας. Τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) όλα αυτά συγκεντρώθηκαν για την οικογένεια του τσάρου της Οικονομίας.

Η αστυνομία κρατά μακριά από το Υπουργείο Οικονομικών τους διαδηλωτές

Τα μέτρα της αστυνομίας ειναι δρακόντεια και οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ ΟΤΑ με τα κοτόπουλα και αυγά ημέρας στα χέρια έχουν μπλοκαριστεί μακριά απο την οδό Νίκης.

Ωστόσο οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπασουν τον κλοιό και απωθήθηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για λίγα λεπτά.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ