2013-10-17 14:35:02
Φωτογραφία για Η Κάντις Σουάνπολ με σουτιέν αξίας… 7 εκατ. ευρώ!
Πολλοί άγγελοι το πόθησαν, λίγοι είναι όμως εκείνοι που κατάφεραν τελικά να το φορέσουν… Οι Μιράντα Κερ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Αντριάνα Λίμα, Ζιζέλ, Χάιντι Κλουμ και Κλόντια Σίφερ είναι οι επτά τυχεροί. Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο όγδοος, ιδού Η Κάντις Σουάνπολ!

Η Νοτιοαφρικανή καλλονή επελέγη, για πρώτη φορά, να φορέσει το στηθόδεσμο 7,34 εκατομμυρίων ευρώ στη φετινή επίδειξη της Victoria’s Secret.

Σχεδιασμένο από το κοσμηματοπωλείο Mouawad, το διάσημο σουτιέν Fantasy Bra αποτελείται από 4.200 πολύτιμους λίθους, όπως ρουμπίνια και κίτρινα ζαφείρια, και χρυσό 18 καρατίων.

Μιλώντας στο περιοδικό People, δήλωσε πως το αγαπημένο της σημείο στο εν λόγω σουτιέν είναι το τεράστιο κόκκινο ρουμπίνι 52 καρατίων που κρέμεται στο κέντρο του.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα φορέσω το Fantasy Bra στο φετινό σόου της Victoria’s Secret" έγραψε ο ξανθός "άγγελος" και ανήρτησε την ακόλουθη φωτογραφία.

Να σημειωθεί πως στο σόου της αμερικάνικης εταιρίας εσωρούχων, που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο, θα τραγουδήσουν οι One Direction.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ