2013-10-17 23:44:25
Φωτογραφία για Αποθεωτική βραδιά για τους θριαμβευτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ
Η βραδιά ήταν δική τους και γνώρισαν για μια ακόμα την αποθέωση αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Ο λόγος για τους αθλητές μας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που κατέκτησαν δύο μετάλλια (ασημένιο στο ομαδικό και χάλκινο στο ατομικό) και οι φίλοι του αθλήματος και όχι μόνο, αφού υπήρχε και απλός κόσμος, τους αποθέωσε στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Περίπου 500 άτομα, ανάμεσά τους νυν και πρώην διεθνείς αθλητές, προπονητές, παράγοντες σωματείων, γονείς αθλητών, απλοί φίλαθλοι, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της ομοσπονδίας προς τιμήν της εθνικής ομάδας ανδρών και αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές. Τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, τον Παναγιώτη Γκιώνη, τον Κώστα Παπαγεωργίου, τον Τάσο Ρηνιώτη και τον προπονητή τους Κώστα Βατσακλή, που έφεραν τις μεγάλες διακρίσεις από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Το ασημένιο στο ομαδικό ανδρών και το χάλκινο στο απλό από τον Γκιώνη.


Τα παιδιά της εθνικής ομάδας ήταν τα κεντρικά πρόσωπα και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, που παρουσίασε τη λιτή και σύντομη εκδήλωση, μίλησε για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν οι προοπτικές και για ευοίωνο μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στη συνέχεια ένας-ένας οι αθλητές και στο τέλος ο προπονητής έκαναν την εμφάνισή τους από την κεντρική είσοδο της αίθουσας για να δεχτούν το θερμό χειροκρότημα που το συνόδευαν οι ενθουσιώδεις ιαχές του κόσμου.

Οι παίκτες παρέλαβαν από μία κρυστάλλινη πλακέτα με επίχρυσο κλαδί ελιάς, ως αναμνηστικό δώρο από την ομοσπονδία, ευχαρίστησαν τον κόσμο, αλλά επεφύλαξαν και μία έκπληξη στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, προσφέροντάς του ως δώρο μία αντίστοιχη πλακέτα για τη βοήθεια που τους προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά στο Σβέσατ όπου ήταν και αρχηγός αποστολής.

Την απονομή στα μέλη της εθνικής ομάδας έκαναν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου κι αμέσως μετά όλη η ομάδα φώναξε «Ελλάς» και η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα!
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ