2013-10-18 03:29:37
Φωτογραφία για Εντόπισαν 4χρονη χωρίς τους γονείς της σε καταυλισμό
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Φάρσαλα στο πλαίσιο της οποίας... συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για διάφορα αδικήματα, όπως παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και περί τελωνειακού κώδικα, καταδιωκτικά έγγραφα και άλλα αδικήματα.

Πρόκειται για επιχείρηση κατά την οποία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εντοπίστηκε και το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι το οποίο προκάλεσε τον ενδιαφέρον των αστυνομικών και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την αποσαφήνιση της καταγωγής του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 σπίτια όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια εκ των οποίων το ένα σε μορφή στυλογράφου, ένα κυνηγετικό όπλο, 49 φυσίγγια, 130 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 72,7 γραμμάρια κάνναβης και 39,5 ναρκωτικά δισκία. Εξάλλου προσήχθησαν 12 άτομα από τα οποία οι 5 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 11. Μεταξύ δε των συλληφθέντων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ένας 32χρονος Πυροσβέστης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ διερευνάται τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη κλοπών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Οι εξελίξεις για την 4χρονη

Όσον αφορά στην περίπτωση του 4χρονου κοριτσιού οι κηδεμόνες του οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου και κατέθεσαν μέχρι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου η μάνα του παραδέχτηκε ότι είναι υιοθετημένο, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γι αυτό. Το παιδί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mr. Morgan's Last Love
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mr. Morgan's Last Love
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ