2013-10-18 12:19:22
Φωτογραφία για Έδεσε στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Άστορ
Βόλτα στην πόλη για 500 γερμανούς τουρίστες

Οι ισχυροί άνεμοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Άστορ, που έδεσε στο λιμάνι, φέρνοντας στην πόλη 500 Γερμανούς τουρίστες.

Το Άστορ ήρθε για πρώτη φορά σήμερα στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 8:30 το πρωί από το λιμάνι του Τσανάκαλε της Τουρκίας και θα αναχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα γύρω στις 6 το απόγευμα, με προορισμό τς Νάξο.

Οι 500 Γερμανοί τουρίστες, αμέσως μόλις πάτησαν πόδι στην πόλη επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε κοντινά αρχαιολογικά μνημεία.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ναυτιλιακός πράκτορας Βίκος Παλαντζιάν, στις 31 Οκτωβρίου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποδεχθεί ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο, το Voyager, το οποίο και θα δώσει τη δυνατότητα σε Άγγλους τουρίστες να περιηγηθούν στην πόλη.

Σχολιάζοντας τη φετινή κίνηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παλαντζιάν επεσήμανε ότι καταγράφηκε λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρσι κι εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, το γεγονός ότι το λιμάνι της πόλης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολυάριθμα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα, λόγω χώρου, περιορίζει σημαντικά τη δράση των πρακτόρων.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ