2013-10-18 12:58:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ - Αιτήσεις πρόσληψης εκπαιδευτικών
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέδωσε σήμερα Πέμπτη 17/10/2013 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής κατάρτισης (Δ.ΣΕΚ).

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση από σήμερα Πέμπτη 17/10/2013 έως και το Σάββατο 19/10/2013 ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος, στο σύνδεσμο http://iekteachers.sch.gr , ώστε να βρίσκονται, μετά την επιλογή τους, εγκαίρως στις θέσεις τους στα Δ.ΙΕΚ και στις Δ.ΣΕΚ, για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.

Η πρόσκληση αναρτάται στον ιστότοπο της ΓΓΔΒΜ www.gsae.edu.gr και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) www.inedivim.gr καιστην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ1. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

1. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 18/10
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 18/10
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ