2013-10-18 14:54:04
Φωτογραφία για ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Back 2 Back ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ Official Olympiacos Bc Store
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι παίκτες της ομάδας μας Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Mat Lojeski παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τη νέα εμφάνιση και το ρουχισμό της ομάδας για την περίοδο 2013-2014.

Σχεδιασμένη από την Nike ειδικά για τον Back to Back Πρωταθλητή Ευρώπης και Κόσμου Ολυμπιακό, καθίσταται μοναδική και συλλεκτική. Η νέα εμφάνιση παραμένει πιστή στα νικηφόρα ερυθρόλευκα χρώματα ενώ διαθέτει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του παίκτη αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν τους φιλάθλους, όπως η νέα ολόχρυση γραμματοσειρά και η προσθήκη του "Back to Back Champion 2012 & 2013" λογοτύπου στο εσωτερικό πίσω μέρος της κάθε φανέλας, αναδεικνύοντας υπερήφανα την τεράστια επιτυχία κατάκτησης των 2 συνεχόμενων Ευρωπαϊκών Τρόπαιων.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να δουν και να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις καθώς και τη νέα collection από την μπουτίκ του Ολυμπιακού το "Official Olympiacos Bc Store", κατά την επίσημη παρουσίαση από τους παίκτες της ομάδας Βαγγέλη Μάντζαρη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Mat Lojeski, το Σάββατο 19/10 στις 16:30.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη κλήρωση για τα 10 Διαρκείας της νέας περιόδου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos Bc Store.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ