2013-10-20 15:55:08
Φωτογραφία για Οι νέοι ισχυρισμοί των Σκοπιανών! Οι παγωμένοι Μακεδόνες από την Σιβηρία
Μπορεί σε πολλούς να ειναι γνωστή η θεωρία που θα αναφέρω. Στο youtube σχολιάζοντας κάποια σχόλια Σκοπιανών, πολλοί ανέφεραν καποιον καθηγητη (λεμε τωρα) Tentov ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει μια θεωρια η οποία στηρίζεται απο το κρατος των Σκοπίων και η οποία λέει:

Μετά απο 4-5 πολέμους που έγιναν με τους Ρωμαίους, οι μακεδόνες τρομαγμένοι έφυγαν απο την περιοχή (σχεδον ο μισος πληθυσμος) και κατέφυγαν βόρεια για να σωθούν από τους Ρωμαίους! Έφτασαν στην Σιβηρία!! Μετά απο 1000 χρονια απουσίας.... επέστρεψαν πίσω (ως Σλαβοι) και ειναι οι σημερινοι Σλαβοι οι οποιοι ειναι οι απογονοι των μακεδονων (που ηταν στην καταψυξη της Σιβηριας για 1000 χρονια) . Αρα οι Σκοπιανοι ειναι οι πατερες των σλαβων που ειναι μακεδονες!!

Επίσης, υιοθετουν ως μη ελληνικη την Κοινη γλωσσα (την κοινη αρχαιοελληνικη) και γενικα δεν υπηρχαν ελληνες (στην αρχαιοτητα!!!!), ενω ολες σχεδον τις ελληνικς λεξεις που εχουν στο λεξιλογιο τους τις θεωρουν δικες τους ενω οσες δεν εχουν καμμια σχεση με τα αρχαια "μη Ελληνικα" (γιαυτους) βαζουν, προσθετου, αφαιρουν γραμματα και τις κανουν αρχαιες! Επίσης αρκετα υποστηριζουν οτι ο ορος Greece εφευρεθηκε το 1830...
. προφανως δεν μπορουν να καταλαβουν (ή μαλλον αποφευγουν) οτι η λεξη Greece ειναι η μεταφραση του ονοματος ΕΛΛΑΣ στην αγγλικη!

Ασχετα εαν ολος ο πλανητης τους αποκαλει ή τους εχει αναγνωρισει με το συνταγματικο τους ονομα, τελικα για μια ακομη φορα φανερωνεται οτι το συγκεκριμενο κρατος ειναι ενα Μαίμου-κρατος! φυσικα οι ευθυνες της Ελλαδας ειναι τεραστιες και δεν ξεκινουν απο το 1991 αλλα απο πολυ παλαιοτερα απο τοτε που ο Τιτο ανακαλυψε το "εθνος των Μακεδονων" . Οπως τοτε αλλα οπως και σημερα η Ελλαδα απλα παρακολουθει... και μετα ερχεται προ τετελεσμενων γεγονοτων! Και εαν καποιοι ισχυριζονται οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου αυτο το δικαιωμα πρεπει να ισχυει για ολους (και για μας)!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE: Βέροια - Άρης 0-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE: Βέροια - Άρης 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ