2013-10-20 19:02:06
Φωτογραφία για Μ. Τσέγκου: Σε Συμπόσιο για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή! (Φωτογραφίες)
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το Υπουργείο Υγείας υποστήριξαν το 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, που έγινε στο νέο συνεδριακό κέντρο της κλινικής "Γένεσις"! Το παρόν έδωσε πλήθος γιατρών, οι δημοσιογράφοι Μάγδα Τσέγκου και Δημήτρης Μάρκος, ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί ακόμη επίσημοι καλεσμένοι...

Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διαθέτει σε συνεργασία με την κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. τη δυνατότητα παρακολούθησης του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) με τη χρήση Καινοτόμων Μεθόδων, στo εκπαιδευτικό αντικείμενο:

"Ανθρώπινη Αναπαραγωγή"Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (Ιατρούς, Γυναικολόγους, Βιολόγους, Μαίες, αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/ΙΕΚ) και στόχος του είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι πτυχιούχοι ιατρικών και νοσηλευτικών σχολών να γίνουν κοινωνοί των αρχών και των μεθόδων διερεύνησης και αντιμετώπισης των υπογόνιμων ζευγαριών.

 Η παρακολούθηση γίνεται μέσω διαδικτυακής εκπαι- δευτικής πλατφόρμας και περιλαμβάνει καθημερινή εκπαιδευτική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων συνδυάζοντας την εξ απο- στάσεως εκπαίδευση με τη δια ζώσης πρακτική άσκηση σε χώρους της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η διάρκειά του Προγράμματος είναι 9 μήνες και η επιτυχής ολοκλήρωση του οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ