2013-10-25 00:08:12
Φωτογραφία για Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν τη Μαίρη Λίντα!
Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν τη Μαίρη Λίντα, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικός Οκτώβρης» Δήμου Αμαρουσίου Σε νοσταλγικές εποχές ταξίδεψε τους χιλιάδες θεατές η φωνή της σπουδαίας κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου Μαίρης Λίντα, που την αποθέωσαν με το παρατεταμένο θερμό χειροκρότημά τους, στη παράσταση που έδωσε τραγουδώντας τη ζωή της, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικός Οκτώβρης» του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην παράσταση «Μια ζωή σαν παραμύθι» αφιερωμένη στη Μαίρη Λίντα και το Μανώλη Χιώτη, παρόντος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κου Νικόλαου Πέππα που εκπροσώπησε στην εκδήλωση το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, τη σπουδαία ερμηνεύτρια τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης του Καναδά Mr Robert Peck, ο συνθέτης – μουσικός κος Γιώργος Κριμιζάκης, εκπρόσωποι από το μουσική και καλλιτεχνική σκηνή, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.


Τους χιλιάδες θεατές μάγεψε η ιστορία του μυθικού ζευγαριού που ζωντάνεψε μέσα από τραγούδια, φωτογραφίες, βίντεο και αφηγήσεις από τα πρώτα τους βήματα μέχρι και το απόγειο της δόξας τους. Με την αξεπέραστη φωνή της η Μαίρη Λίντα ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων της με τις διαχρονικές ερμηνείες της και με την αμεσότητα της προσωπικής της μαρτυρίας, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μοναδικού Μανώλη Χιώτη, αλλά και πολλών ακόμη σπουδαίων συνθετών που συνεργάστηκαν στενά, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Κώστας Καπλάνης κ.α.

Δίπλα της στο ρόλο του Μανώλη Χιώτη ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Την ενορχήστρωση είχε ο Γιώργος Παγιάτης. τα κείμενα, η σκηνοθετική επιμέλεια και η αφήγηση ήταν του Μάκη Δελαπόρτα.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη προς τη μεγάλη ερμηνεύτρια, εκφράζοντάς της τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την υπεροχή βραδιά που χάρισε στους χιλιάδες θεατές και για την σπουδαία προσφορά της στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με το Μανώλη Χιώτη. 

                                       
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ