2013-10-25 18:07:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΗ UNICEF! *PHOTOS*
Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη και το έχει δείξει έμπρακτα πολλές φορές. Η φιλανθρωπική του δράση είναι ασταμάτητη και ακόμα μια απόδειξη για αυτό είναι η συνεγασία του με την UNICEF, που σκοπό έχει την βοήθεια για τον εμβολιασμό παιδιών σε όλο τον πλανήτη.

Αυτή η συνεργασία συνεχίζει να αποτελεί θέμα αναφοράς στα διεθνή ΜΜΕ, με τους ερυθρόλευκους να είναι μαζί με την Μπαρτσελόνα οι μοναδικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που φέρουν αυτή τη στογμή το λογότυπο της UNICEF στην φανέλα τους. Κάτι που στο παρελθόν έχει κάνει και η Μπόκα Τζούνιορς.

"Ο Ολυμπιακός και η UNICEF μαζί για τον εμβολιασμό των παιδιών. Περίπου 1,5 εκατ. παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση στα εμβόλια. Το ποδόσφαιρο ενώνει τις δυνάμεις του με την UNICEF για να βοηθήσουν τα παιδιά" αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Il Faro".

"Συνεργασία UNICEF και Ολυμπιακού για την εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών. Ο στόχος της συμφωνίας είναι η άντληση κεφαλαίων και ευαισθητοποίηση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο της εκστρατείας της UNICEF για τον εμβολιασμό των παιδιών σε όλο τον πλανήτη", τονίζει το ιταλικό σάιτ "sporteconomy".


"Ο Ολυμπιακός στην υπηρεσία της UNICEF για το καλό των παιδιών σε όλο τον πλανήτη. Σκοπός η βοήθεια στην εκστρατεία του οργανισμού για τον εμβολιασμό των παιδιών. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι εκεί για να βοηθήσει", επισημαίνει το μεγάλο αθλητικό σάιτ "Goal.com" το οποίο μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες.

"Ο Ολυμπιακός όπως και η Μπαρτσελόνα στο πλευρό της UNICEF για τον εμβολιασμό των παιδιών. Η ελληνική ομάδα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της για τα παιδιά όλου του κόσμου", έγραψε και το "CNNturk".

"Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, συμφώνησε με την UNICEF για να βοηθήσει στην εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών σε όλο τον κόσμο" γράφει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "opovo".

"Ο Ολυμπιακός και η UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά. Στόχος ο εμβολιασμός παιδιών σε όλο τον πλανήτη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα", αναφέρει η ιστοσελίδα "allafrica.com".

"Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της UNICEF για την εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών. Ο ελληνικός σύλλογος θα προσφέρει για το καλό των παιδιών όλου του κόσμου", γράφει το βρετανικό σάιτ "sportspromedia".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ