2013-10-25 19:37:05
Φωτογραφία για Οι νέες διαρροές για την... μετακόμιση του ΚΕΝ Άρτας...
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, γύρω στις 9 το πρωί νταλίκες μετέφεραν είδη στρατωνισμού από το ΚΕΝ Άρτας στο ΚΕΝ Καλαμάτας, στην πόλη του Αντώνη Σαμαρά.

Απ΄ότι φαίνεται, αυτό το "στην πόλη του Αντώνη Σαμαρά" έτσουξε πολύ Το ξεκίνησε η Όλγα Γεροβασίλη με την αναφορά της στο Δελτίο Τύπου με τίτλο "Περίσσεψε ο εμπαιγμός για το ΚΕΝ Άρτας" (δείτε εδώ), όπου έλεγε: "τα μεταφέρουν στο ΚΕΝ Καλαμάτας, στην εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού" και το συνέχισε ο Αλέκος Καχριμάνης, σε πιο light εκδοχή, λέγοντας "τις μεταφέρει στην Πελοπόννησο" (δείτε εδώ). Εντάξει, υπάρχει και ο Γιάννης Παπαλέξης που δεν μίλησε για Καλαμάτα, αλλά το 'ριξε στον... Καλαματιανό, λέγοντας: "Η μεταφορά εξοπλισμού από το ΚΕΝ Άρτας προς άγνωστη κατεύθυνση", αλλά αυτός δικαιολογείται, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ...

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα πανελλαδικά, με την αναπαραγωγή του θέματος και την επισήμανση "από την Άρτα της ακριτικής Ηπείρου στην Καλαμάτα του Σαμαρά" σε sites μεγάλης επισκεψιμότητας (tromaktiko, KRANOSGR κλπ), δημιούργησε αναταραχή και αμηχανία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο άρχισε να "διαρρέει" ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα συνεχιστεί η μεταφορά υλικών.


Οι "διαρροές" συνεχίστηκαν και από Αρτινούς "ημέτερους", που επανέρχονται με καινούριες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις. Μάλιστα, όπως ακούγεται, προετοιμάζεται ερώτηση προς τον υπουργό, που σύμφωνα με τις διαρροές "μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση". (σημ. Τηλεβόα: Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω, μετά από 2-3 μήνες, να έρχονται 80-100 νεοσύλλεκτοι για "ξεκάρφωμα")

Είναι η ίδια μέθοδος που ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη:

"Η συνειδητή παραπληροφόρηση, με την μέθοδο των διαρροών και των δήθεν διαβεβαιώσεων «ημετέρων», δεν μπορεί πλέον να κρύψει το γεγονός ότι ολοκληρώνεται η απογύμνωση του ΚΕΝ Άρτας, εγκαταλείποντας ως άδειο κέλυφος το στρατόπεδο.

Η Άρτα δεν χρειάζεται άλλο ένα «Παπακώστα». Το υπουργείο δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από ασαφείς απαντήσεις. H κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα και με διαφάνεια, πράγμα που μέχρι στιγμής έχει αποφύγει επιμελώς, για το ποιοι είναι οι σχεδιασμοί, εάν υπάρχουν βέβαια..."

tilevoasartas.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ