2013-10-25 19:33:06
Φωτογραφία για Το μήνυμα Εθνικής Ενότητας της 28ης Οκτωβρίου 1940
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εορτάσουμε την επέτειο του έπους της 28ης Οκτ 1940. Το Ελληνικό Έθνος αισθάνεται υπερήφανο και εις ανάμνηση της θυσίας των μαχητών της ελευθερίας, κλίνει ευλαβικά το γόνυ.

Σύσσωμο το Ένοπλον Έθνος, κάτω από την ηγεσία των Ελλήνων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, έγραψε με το αίμα του, στα χιονισμένα βουνά της Βορείου Ηπείρου και εν συνεχεία στα οχυρά της γραμμής Μεταξά, λαμπρές σελίδες δόξης της νεωτέρας ιστορίας της Πατρίδος μας.

Η αδάμαστη Ελληνική Ψυχή, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι όταν ενεργεί υπό την κατάλληλη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, μέσα σε πνεύμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μπορεί να επιτύχει άθλους.

Σήμερα, που η χώρα μας βρίσκεται στο έσχατο σημείο της πολιτικής ιστορίας της και το Ελληνικό Έθνος συμπιέζεται από την κατάλυση των αξιών και δοκιμάζεται από την οικονομική κατοχή, είναι αναγκαία για την επιβίωσή μας η μόνη επιλογή που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο:Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!


Δεν υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος, που εκτός από οικονομικό είναι αξιακό και καθαρά πολιτικό, από την ανάδειξη των πατριωτικών κομμάτων στο πολιτικό γίγνεσθαι. Η δύναμη που παρέχει το Σύνταγμα της χώρας, σε κάθε πολίτη είναι η ψήφος. Ό,τι και να λέμε, όσο και να φωνάζουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μια απόφαση λίγων λεπτών μέσα στο παραβάν του εκλογικού τμήματος.

Ας αναλογισθούμε τη δύναμη που έχουν οι Έλληνες όταν δρουν ενωμένοι, όταν έχουν ως σημαία τους μόνον την ελληνική και ως οδηγό τους την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χρόνια πολλά για την μεγάλη μας εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου και καλή λευτεριά.

ΖΗΤΩΣΑΝ οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ των Ελλήνων!

ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ