2013-10-25 19:54:48
Φωτογραφία για Τα συγχαρητήρια μου στους πολιτικούς της Ελλάδος...
Η Κυριακή πλέον θα είναι εργάσιμη μέρα. Όοοοολοι εμείς, που έχουμε λεφτά να ρέουν από τα παντζάκια μας....τι καλά θα μπορούμε να ψωνίζουμε και Κυριακές! Ναι θα έρθει έτσι η ανάπτυξη! Το ότι δεν έχουμε ανάπτυξη οφείλεται στο τι μέρες και ώρες είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και σε τίποτε άλλο! Τώρα που θα είναι ανοιχτά και Κυριακές, θα μπορούμε άνετα να ψωνίζουμε! Ζήτωωωω!

Ρε πάτε καλά ή μπάζει από κάπου στην Βουλή και εκεί γύρω;

Η Κυριακή φταίει; Εκεί οφείλεται η μη ανάπτυξη; Ποιον δουλεύετε;

Μήπως λέω μήπως....φταίνε τα 5κατοστάρικα μισθός; Μήπως,λέω πάλι μήπως,φταίνε οι φόροι που είναι 4πλάσιοι των μισθών μας;

Αφού καταργήσατε το δικαίωμα μας για μια αξιοπρεπή ζωή, αφού κομματιάσατε τα όνειρα μας, τώρα καταργείτε και την μοναδική οικογενειακή μας μέρα. Ρημάζετε πλέον και το οικογενειακό τραπέζι που αν και περιλάμβανε σκέτο ρύζι, τουλάχιστον βρισκόμασταν ολόκληρη η οικογένεια μαζί αφού δεν μπορούσαμε άλλες μέρες."Μπράβο" σας.Συνεχίστε έτσι!


Συνεχίστε να παίζετε τον γνωστό κ@λοτουμπίστικο ρόλο λέγοντας "δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα", κάτι που πλέον ελάχιστοι το πιστεύουν.

Συνεχίστε να λέτε ότι του χρόνου θα υπάρξει ανάπτυξη και θα δούμε φως στο τούνελ, μόνο που προφανώς αφήσατε το ρεύμα του τούνελ απλήρωτο!

"Μπράβο" σας! Έτσι....συνεχίστε! Τι καλά που τα λέτε! Μας νιώθετε,ε; Για πάρτε μισθό 5κατοστάρικα να σας δω μετά πως θα ζήσετε! Μπορείτε άραγε; Δε νομίζω. Ούτε μια μέρα δεν θα αντέχατε και κάποιοι από εσάς τολμάτε και το λέτε κιόλας χωρίς ντροπή πως δεν θα ζούσατε με τόσα λίγα λεφτά! Αλλά σε εμάς τους δούλους σας τα δίνετε! Μόνο που ο αληθινός πολιτικός είναι δούλος των πολιτών και δυστυχώς υπάρχει μόνο σε φαντασιώσεις και εσείς δεν μας πείθετε πλέον!

Έχουν μεγαλώσει τα ποσοστά των ανθρώπων που "βράζουν" σε αυτή την χώρα και κάποια στιγμή, που θα πάει; Δε θα γυρίσει;

Μπροστά σας θα μας βρείτε και θα τρέχετε! Η σκλαβιά σε καμμιά ιστορία δεν κράτησε ποτέ αιώνια!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ