2013-10-25 19:52:05
Φωτογραφία για Τσιγγάνα με ξανθό αγόρι εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το νοσοκομείο Λαμίας [video]
Ένα ξανθό αγοράκι στην αγκαλιά μιας τσιγγάνας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους που είχαν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο Λαμίας για την υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών συνεργείων ακολουθούν την τσιγγάνα και την ρωτούν εάν το παιδί είναι δικό της. Εκείνη αγανακτεί. Μόλις έχει υποστεί έναν ακόμη έλεγχο από την αστυνομία μας λέει και επαναλαμβάνει διαρκώς ότι το παιδί είναι δικό της.

Η ζωή των Ρομά δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες.

Το θέμα του κατάξανθου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα παραμένει στην επικαιρότητα και όλες οι γυναίκες Ρομά που κρατούν ανοιχτόχρωμα παιδιά θεωρούνται ύποπτες αρπαγής ανηλίκου.

«Πάντα γεννούσαμε ξανθά μωρά» λέει η τσιγγάνα στον δημοσιογράφο του Spigel που την ρωτά επίμονα.

Αν μάλιστα αποδειχθεί ότι η μικρή Μαρία είναι κόρη της Βουλγάρας Σάσα Ρούσεβα τότε καταρρίπτεται ένα ακόμη ρατσιστικό στερεότυπο.

Ο ξανθός άγγελος που βρέθηκε στα Φάρσαλα θα ανήκει σε αυτόν τον άθλιο καταυλισμό Ρομά στο Σαντάνσκι της γειτονικής χώρας.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA -με τα οποία θα δοθεί τέλος στο θρίλερ- ο κόσμος είχε την ευκαιρία να σκεφτεί ότι ο ξανθός άγγελος μπορεί και να είναι παιδί Ρομά και να παρακολουθήσει τα πλάνα της οικογένειας των τσιγγάνων από την Βουλγαρία με τα κατάξανθα παιδιά με το ολόλευκο δέρμα που μάλιστα μοιάζουν πολύ στην μικρή Μαρία.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ