2013-10-26 00:28:45
Φωτογραφία για Εκπομπές του Ραδιοφώνου της Εκκλησίας 89,5
Από το Γραφείο Τύπου

06:30 Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία μεταδίδονται, σήμερα, από τον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

12:00 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ (Ε)

Η εκπομπή αυτή του Ρ/Σ, που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπλάθρας, επιχειρεί να σκιαγραφήσει ραδιοφωνικά τις προσωπογραφίες σημαντικών ανθρώπων του παρελθόντος και του παρόντος. Το θέμα της σημερινής εκπομπής είναι: «Νίκος Ξυλούρης». Καλεσμένη είναι η κα Ουρανία Ξυλούρη, σύζυγος του Νίκου Ξυλούρη.

14:30 ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ (Ε)

Στην εκπομπή του Ρ/Σ: «Ξεφυλλίζοντας βιβλία», η Αδαμαντία Μπούρτζινουπαρουσιάζει, το βιβλίο: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας» του πρωτοπρεσβυτέρου Πήτερ Γκίλκουιστ, σε μετάφραση Ιωσήφ Ροηλίδη, από τις εκδόσεις Ακρίτας.

15:00 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ (Ε)

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Προσεγγίσεις στους όρους της πίστεως», που αναφέρεται, με εποπτικό τρόπο, στους όρους της πίστεως και τους τρόπους που οι πιστοί οδεύουν προς την θεογνωσία


και παρουσιάζει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, έχει, σήμερα, θέμα: «Η Αγία Αναφορά. Μέρος Β΄».

17:00 ΑΓΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΙ (Ε)

Η αφιερωματική αυτή εκπομπή του Ρ/Σ, που παρουσιάζει ο Αντώνης Γιαννακόπουλος, πραγματοποιεί ένα οδοιπορικό στα αγιάσματα της Ελλάδος. Παρουσιάζονται ιστορικά στοιχεία, καθώς και η κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Το θέμα, σήμερα είναι: «Τα αγιάσματα της Ιεράς ΜητροπόλεωςΠαροναξίας». Καλεσμένος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίαςκ. Καλλίνικος.

18:00 Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ «ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»

Η ακολουθία του Εσπερινού και το κήρυγμα της «Φωνής του Κυρίου»μεταδίδεται, σήμερα, από τον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου Αθηνών.

20:00 ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ (Ε)

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Μεγάλοι Ευεργέτες», που παρουσιάζει ΣμαραγδήΚαράγιωργα, έχει, σήμερα, θέμα: «Η προσωπικότητα και το έργο του Ανδρέα Συγγρού». Καλεσμένος είναι ο κ. Δημήτρης Λαϊνάς, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

21:30 ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Ε)

Στην εκπομπή του Ρ/Σ: «Ερμηνευτικά σχόλια στο Ευαγγέλιο της Κυριακής», ο π. Νικάνωρ Καραγιάννης ερμηνεύει και αναλύει το Ευαγγελικό ανάγνωσμα της Κυριακής Ε΄ Λουκά (Λκ. ιστ΄ 19 - 31).

22:00 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ (Ε)

Η εκπομπή του Ρ/Σ: «Τα Μυστήρια, ζωή της Εκκλησίας», που παρουσιάζειο θεολόγος κ. Χρήστος Πανάγου, έχει, σήμερα, θέμα: «Ευχέλαιο: οι ευχές του Μυστηρίου. Μέρος Α΄».

23:00 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 89,5 (Ε)

Ο Κωνσταντίνος Παππάς διαβάζει από το βιβλίο: «Κόσμος - Ανθρωπος - Κοινωνία κατά τον Μάξιμο Ομολογητή» του Νικολάου Ματσούκα.Εκδόσεις Γρηγόρη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ