2013-10-26 01:57:55
Φωτογραφία για Τα πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς
Μπορεί το ρουζ σου να προορίζεται για τα μάγουλα σου όμως έχεις σκεφτεί πώς θα λειτουργούσε σαν σκιά; Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που κάνουν περισσότερες δουλειές από μία. Τέτοια είναι τα παρακάτω Λιπ-γκλος με αντηλιακό δείκτη: Όταν τα χείλη σου δείχνουν ξηρά και αφυδατωμένα τότε πρέπει να θυμάσαι πως τα χείλη έχουν ανάγκη από προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Αν θέλεις να λάμπουν χρησιμοποιείς ένα λιπ-γκλος με δείκτη προστασίας.

Το κονσίλερ μέικ-απ: Το κονσίλερ δεν φτιάχτηκε μόνο για να φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά είναι ιδανικό για να λειτουργήσει και σαν καλυπτικό ή ακόμη και μέικ-απ ειδικά αν χρωματικά δεν έχει μεγάλη απόκλιση από τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Tο βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες: Αν θέλεις ένα πιο απαλό μακιγιάζ τότε μπορείς κάλλιστα να διαλέξεις μια διάφανη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες που λειτουργεί και σαν εργαλείο για να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου. Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι της διάφανης (χωρίς χρώμα) μάσκαρας για να «πειθαρχήσεις» τις τριχούλες που πετάνε στα φρύδια σου.


Κοντίσιονερ: Το κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα δεν αφήνει απλά τα μαλλιά σου απαλά αλλά τα κάνει πιο λαμπερά, τους δίνει όγκο και στυλ.

Ρουζ σαν σκιά: Το ρουζ σου εννοείται πως δίνει χρώμα στα μάγουλα σου, δίνει όμως και χρώμα στα μάτια σου αφού λειτουργεί τέλεια και σαν σκιά ματιών. Δοκίμασέ το και έχεις εύκολα και απλά την απόλυτη τάση με μονοχρωμία σε μάγουλα και βλέφαρα.

To κραγιόν λειτουργεί τέλεια σαν ρουζ: Αν θέλεις ένα ομοιόμορφο λουκ, τότε μπορείς να φορέσεις το κραγιόν σου σαν ρουζ και έχεις 2 προϊόντα σε 1.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ