2013-10-26 06:21:06
Φωτογραφία για Νεκροί από τα πυρά πληρωμένων δολοφόνων
Μία ομάδα πληρωμένων εκτελεστών πυροβόλησε και σκότωσε επτά ανθρώπους σε προάστιο του Ρίου ντε Τζανέιρου, ανακοίνωσε η αστυνομία της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του σώματος Πάμπλο Ροντρίγκες, τα κίνητρα του εγκλήματος στο Ρεαλένγκου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία υπόθεση. Θα ερευνήσουμε την πιθανότητα η σφαγή αυτή να οφείλεται στα χρέη της ομάδας αυτής στους λαθρεμπόρους ναρκωτικών. Αυτή είναι μία υπόθεση, αλλά δεν έχουμε αποκλείσει άλλες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πέντε άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 21 έως 37 ετών, εκτελέσθηκαν με πιστόλια και καραμπίνες στη βεράντα μίας κατοικίας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι γείτονες δήλωσαν μιλώντας στον ενημερωτικό ιστότοπο G1 η κατοικία αυτή στο Ρεαλένγκου, προάστιο που απέχει 50 χλμ. από το κέντρο του Ρίου, χρησιμοποιείτο συχνά ως καταφύγιο ναρκομανών. Μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν στο εσωτερικό της κατοικίας.

Στο Ρεαλένγκου τον Απρίλιο του 2011 δώδεκα παιδιά, ηλικίας 12 έως 14 ετών, βρήκαν τον θάνατο μέσα στο σχολείο τους από τα πυρά ενός 24χρονου οπλοφόρου, ο οποίος αμέσως μετά αυτοκτόνησε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ