2013-10-26 17:30:10
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ... (PHOTOS)
Tους δημιούργησε... ψυχολογικά η φάπα στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να σχολιάζουν την επικαιρότητα του Θρύλου!

Το leoforos.gr λοιπόν, σχολίασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Γαύρος" που αφορά τα κολακευτικά λόγια του Ρομπέρτο Μαντσίνι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) για τον μπασκετικό Ολυμπιακό (πρωταθλητή ευρώπης back to back) αν το ξεχνούν, με τον εξής τρόπο :

Ένα διπλό έκαναν στην Κωνσταντινούπολη και μας τα έχουν κάνει... αερόστατο. Μας τα πρήξανε οι αιώνιοι δεύτεροι. Κάθε μέρα, λέει, τρελαίνεται και ένας. Πρώτα ο Ντρογμπά, μετά ο Μαντσίνι, σιγά ρε παιδιά τους Lakers του Πειραιά που τρέλαναν όλο τον πλανήτη! Σιγά τον Λοτζέσκι και τον κάγκουρα τον Πρίντεζη!

Το σανό έχει και όριο. Το επόμενο βήμα είναι να γράψετε στα πρόβατα πως έμεινε άναυδος, τρελάθηκε και έπαθε πλάκα με τον μεγάλο Θρήνο του mr. Bean ο... Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής που σηκώθηκε από τον τάφο για να δει από κοντά την αρμάδα του λιμανιού. Έλεος ρε Τώρα από που ν'αρχίσεις και που να τελειώσεις... Ας το πάμε από την αρχή λοιπόν...


"Ένα διπλό έκαναν" .... Ε, πόσα θέλετε να κάνουμε; Μία φορά βγήκαμε εκτός συνόρων και κάναμε διπλό στην πιο σκληρή έδρα της Ευρώπης... Σαν αυτό που κάνατε εσείς με την Λιέτουβος Ρίτας ένα πράγμα...

"οι αιώνιοι δεύτεροι" .... Στη γκρι Ελλάδα,ναι, η Ευρωλίγκα άλλα λέει. Εκεί, στις δύο τελευταίες χρονιές την πρώτη βγήκες... τέταρτος στο φάιναλ φορ με πολύ κλάμα για την... άδικη ΤΣΣΚΑ, ενώ την άλλη δεν έφτασες καν, με πολύ κλάμα για την...άδικη Μπαρτσελόνα!

"σιγά ρε παιδιά τους Lakers του Πειραιά που τρέλαναν όλο τον πλανήτη"  Κοντά είσαστε, αφού να μην ξεχνιόμαστε, πέρα από τη σβουριχτή σφαλιάρα στο άδειο ΣΕΦ, σηκώσαμε ήδη το Rixos Cup στην Τουρκία -με τρεις ομάδες Τούρκικες εκεί, συμπεριλαμβανομένης αυτής του αγαπημένου σας Ομπράντοβιτς- κάτι σαν το... Gomelski Cup που σηκώσατε εσείς στη Ρωσία, ε;

Σηκώσαμε ένα διηπειρωτικό στη Βραζιλία, ενώ έχουμε και το απόλυτο με 2/2 στην Ευρωλίγκα, όπως και... εσείς άλλωστε, ε;

"Σιγά τον Λοτζέσκι και τον κάγκουρα τον Πρίντεζη!" Σιγά τον... Λοτζέσκι; Μας σε 18'.58" σας... έριξε 14 πόντους με 3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/5 βολές. Ποιον είχατε βάλει να τον... προσέχει; Θέλατε περισσότερο;

Ο δε... κάγκουρας Πρίντεζης,σε 21',07" σας έριξε άλλα 12 ποντάκια, με 2/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/3 βολές. Αυτόν αν δεν κάνουμε λάθος τον... πρόσεχε ο... ιπτάμενος Γκιστ και ο... Μπάτμαν (ή μήπως ο... Ζορό;). Παρεπιπτόντως, αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι σκόρερς στον μεταξύ μας αγώνα, άρα αυτοί που σας... "πόνεσαν" περισσότερο. Ομολογουμένος, δεν πάει... τσάμπα το "αφιέρωμα".

"Το σανό έχει και όριο" Σανό δεν υπάρχει πλέον ελεύθερο στην... αγορά. Το έχετε φάει όλο με τους... Τσάκες και τους Βοτανικούς. Α, και με τα κλάματα για την προδοσία του... αίματος!

"με τον μεγάλο Θρήνο του mr. Bean" Ο Μr.Bean είναι πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης. Eπίσης, ανακηρύχθηκε καλύτερος κόουτς στην Ευρωλίγκα πέρσι. Ο Άρτζι που ακριβώς ήταν; (Ναι, αυτός που κράζατε εκεί πέρα, λίγο πριν ανακοινωθεί, έχουν μείνει τα... γραπτά).

Δεν είχαμε σκοπό ν'ασχοληθούμε, αλλά αφού τα... θέλει ο οργανισμός σας, αφού τελειώσαμε μ'αυτά, πάει πολύ να μιλάτε εσείς επειδή κερδίσατε την Λαμποράλ Κουτσα που κατέβηκε με... 8 παίκτες και αναγκαστικά ο ταλαίπωρος Σκαριόλο έπαιζε συνέχεια άμυνα ζώνης για ν'αποφύγει επιπλέον απώλειες με τα φάουλ. 

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που προσπαθούν να σας τονώσουν χρόνια τώρα την ψυχολογία, ή το πέρασαν στα πολύ ψιλά, ή δε το έγραψαν καθόλου. Το... θεριό ξύπνησε, ο γίγαντας... είναι εδώ και άλλες τέτοιες ομορφιές που στους... άσχετους μπορεί να πιάνουν τόπο, οι πολλοί όμως που γνωρίζουν και βλέπουν, γελάνε με την προσπάθεια να φτιάξει η ψυχολογία και να γίνουν πιο... αθλητικοί φέτος ο Λάσμε και ο... Γκιστ που τον έδιωξε κακήν-κακώς για να πάρει το... πολυβόλο Άντι Πάνκο η... Μάλαγα!

Ας δούμε λοιπόν πως παρουσιάσατε το... επίτευγμα της επικράτησης επί της Λαμποράλ  Κουτσα, για να ξέρουμε και τι λέμε, αλλά και ποιοι μιλάνε! Επίσης, να αναφέρουμε απλά ότι ο θόρυβος για την... πράσινη Κύπρο, έγινε για την παρουσία 6.000 περίπου κόσμου στο γήπεδο! Και μη χειρότερα...

Εδώ λοιπόν τα ντοκουμέντα του... θριάμβου : 

Εδώ ο πίνακας των παικτών της Λαμποράλ που αγωνίστηκαν, για να μην υπάρχουν... αμφιβολίες!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ