2013-10-26 18:31:57
Φωτογραφία για Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν δεκάρι και ξανασκέφτονται τον Πιάτι
Ο Πάμπλο Πιάτι εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας ενίσχυσης του ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του επανέρχεται στο προσκήνιο, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Βαλένθια αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους του Δικεφάλου του Βορρά για την ενίσχυση του ρόστερ και πολλά θα εξαρτηθούν για την απόκτησή του, από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι "νυχτερίδες" παραχωρούν τον παίκτη, καθώς θέλουν να απαλλαγούν από κάποια βαριά συμβόλαια, παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα. Ο Πιάτι αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και φέρεται θετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από το θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη το τμήμα σκάουτινγκ συγκεντρώνει πληροφορίες για παίκτες που έχουν προταθεί τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και εξετάζει και αυτός από την πλευρά του διάφορες περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ