2013-10-26 23:06:03
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να κερδίσουν το χρόνο τους, στους επίσημους αγώνες της ομάδας, σύμφωνα με το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικός, με αφορμή την κατάσταση του Δημήτρη Κατσίβελη, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως άπαντες είναι χρήσιμοι, ωστόσο θα κερδίσουν το χρόνο τους στα παιχνίδια μέσα από τη δουλειά τους στην προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ίκαρο Χαλκίδας: «Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι ότι έγινε χωρίς κόσμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε καμία ημέρα. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε το χρόνο και να νικήσουμε φυσικά τον αντίπαλό μας, που προερχόταν από δύο καλές εμφανίσεις».

Για το Δημήτρη Κατσίβελη κι αν υστερεί σε σχέση με τους συμπαίκτες του: «Δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό με τους άλλους, είναι αυστηρό να τον κρίνουμε με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού δεν έπαιξε στα προηγούμενα ματς
. Αυτό το στοιχείο θα υπάρχει όλη τη χρονιά στον Ολυμπιακό, κάποιοι θα έχουν καλύτερο ρυθμό. Δεν νομίζω ότι ο Κατσίβελης είναι πιο πίσω, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα μας και θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Απλώς πρέπει να τον κερδίζουν μέσω της προπόνησης. Αν εξαιρέσουμε δύο τρεις, όπως για παράδειγμα το Βασίλη Σπανούλη, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κερδίζουν το χρόνο τους μέσα από τη δουλειά στην προπόνηση».

Για τον τραυματισμό, στη μύτη, του Γιάννη Παπαπέτρου: «Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι, από τη στιγμή που χτύπησε ο Παπαπέτρου, δεν είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για το σημερινό (26/10) παιχνίδι. Κι εγώ είμαι θιασώτης του επαρχιακού μπάσκετ, ελπίζω ο Ίκαρος να τα πάει καλά στη Χαλκίδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ