2013-10-26 23:04:19
Φωτογραφία για Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα, 2-0 τον Λεβαδειακό
Στις νίκες επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολης, πανηγυρίζοντας το πρώτο του «τρίποντο» με τον Βεργέτη στον πάγκο.

Οι Αρκάδες με γκολ των Ντε Μπλάσις και Ουρτάδο επικράτησαν το Σάββατο με 2-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League και έπιασαν τη Skoda Ξάνθη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη οι Βοιωτοί, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τον Καραγεωργίου στον πάγκο τους, μετά από αυτήν την ήττα παρέμεναν στους 8 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης ο Μάρτιν Φούλοπ για την προσφορά του στο σύλλογο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαγυαρός πορτιέρο αναγκάστηκε να δώσει πρόωρα τέλος στην καριέρα του καθώς δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

TΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Οι Βοιωτοί ήταν άψογοι στα αμυντικά τους καθήκοντα στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου και κατάφερναν να κρατούν μακριά από την εστία τους τους Αρκάδες.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, όπως στη φάση του 25ου λεπτού με τον Κονέ να σεντράρει και τον Κάντζι να αστοχεί από κοντά.

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην περιοχή στο 34΄, αλλά αντί να δώσει την μπάλα στον αμαρκάριστο Γιάντση καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς, κάνοντας έξαλλο στον πάγκο το Νίκο Καραγεωργίου, που ήξερε ότι η ομάδα του δεν θα είχε πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Λεβαδειακός το πέτυχε στο 36ο λεπτό ο Αστέρας. Σκόρερ των Αρκάδων ήταν ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά το βολέ του Ερνάντεζ, «έγραψε» το 1-0, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι Αρκάδες δεν ξανακοίταξαν πίσω. Το γκολ τούς έδωσε αυτοπεποίθηση, που είχε ως συνέπεια να ελέγξουν το ρυθμό διατηρώντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία. 

Η ανωτερότητά τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 72ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπλάσις βρήκε τον Κοντοέ κι εκείνος με τη σειρά του πέρασε στον Ουρτάδο, που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Εντό (21', Αστέρας Τρίπολης)-Λυκογιάννης (74', Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Γκοιάν, Ζαραδούκας (63' Κοντοές), Εντό, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (67' Πολ), Μπακασέτας (72' Κουρμπέλης), Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Μάγκας, Λυκογιάννης, Ιωαννίδης (83' Μπούστο), Λαμπρόπουλος (73' Νικολακάκης), Γιάντσης (63' Ορτέγκα), Κονέ, Μάρτινς, Κάντζι.

 Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ