2013-10-27 01:15:06
Φωτογραφία για ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Οι Γερμανοί... ξανάρχονται για τον Κώστα Μήτρογλου με τις αναφορές διεθνών ΜΜΕ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ να πληθαίνουν.

Και το Σάββατο υπήρξαν ρεπορτάζ σε Γερμανία και όχι μόνο για τον Μήτρογλου. Την μερίδα του λέοντος είχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον διεθνή φορ να συνεχίζει να αποτελεί έναν μεγάλο της στόχο, όπως τονίζεται για αντί-Λεβαντόφσκι.

«Ο Λεβαντόφσκι έχει πολλές πιθανότητες να υπογράψει προσύμφωνο με την Μπάγερν Μονάχου και να φύγει ακόμα και τον Γενάρη.

Ο ίδιος επισήμανε πως μπορεί να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Ντόρτμουντ έχει σε περίοπτη θέση στην λίστα της τον Μήτρογλου του Ολυμπιακού, έχοντας την ευκαιρία να τον αγοράσει φέτος, δίνοντας βέβαια αρκετά χρήματα.

Δεν αποκλείεται έτσι ο Έλληνας διεθνής φορ που κάνει πολύ καλή χρονιά να φύγει από την ομάδα του πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του», αναφέρεται σχετικά από ΜΜΕ στην Γερμανία.

Την ίδια στιγμή στην Ισπανία μεταδίδουν ξανά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Πέδρο Λεόν και Ρέγιες, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ