2013-10-27 09:49:05
Φωτογραφία για Άγνωστο το μέλλον της μικρής Μαρίας - Θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία;
Άγνωστο ποαραμένει το μέλλον της μικρής Μαρίας, του κατάξανθου κοριτσιού που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Φάρσαλα και η ιστορία της συγκλόνισε όλο τον κόσμο!

Η μικρή Μαρία παραμένει στο Χαμόγελο του Παιδιού και το μέλλον της είναι ακόμη άγνωστο. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA επιβεβαίωσαν πως το ξανθό κοριτσάκι είναι βιολογικό παιδί της Σάσας Ρούσεβα από τη Βουλγαρία, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η Μαρία θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα δοθεί για υιοθεσία ή αν θα επιστρέψει στη Βουλγαρία.

Οι βιολογικοί γονείς της ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους και οι βουλγαρικες αρχές εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο να πάρουν και τα υπόλοιπα 9 παιδάκια από τη Ρούσεβα.

Σύμφωνα με την ψυχολόγο του Χάμογελου του Παιδιού, κ. Βανέσα Χατζηθανάση, οι εισαγγελικές αρχές είναι αυτές που είναι αρμόδιες θα αποφανθούν για τοι μέλλον του κοριτσιού.

Οι βουλγαρικές αρχές το ενδεχόμενο η Μαρία να επιστρέψει στη χώρα της και να φιλοξενηθεί αρχικά σε κάποιο ίδρυμακαι στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να δοθεί σε μία ανάδοχη οικογένεια.

Στον καταυλισμό των Φαρσάλων πάντως όπου μεγάλωσε η μικρή Μαρία, οι συγγενείς και οι υπόλοιποι γνωστοί του ζευγαριού που τη μεγάλωνε, ζητούν να επιστρέψει η Μαρία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ