2013-10-27 10:47:26
Φωτογραφία για Ο 12χρονος που παραβίασε κυβερνητικά sites για τους Anonymous
Ένας 12χρονος από το Μόντρεαλ του Καναδά, ομολόγησε πριν λίγες μέρες πως συμμετείχε στις online κινητοποιήσεις των Anonymous τον Μάιο του 2012, κατά την διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων στον Καναδά και, παραβίασε websites της Αστυνομίας και της Κυβέρνησης, για λογαριασμό των Anonymous.

Ενώ πολλοί έχουν κατηγορηθεί για τις επιθέσεις DDoS που πραγματοποιήθηκαν εκείνη την εποχή στον Καναδά, οι αρχές λένε πως οι πληροφορίες που εξασφάλισε ο μικρός και διέθεσε στα κανάλια συζητήσεων των Anonymous, προκάλεσαν μία πραγματική κόλαση. Ο μικρός, 11 χρονών τότε, κατάφερε να βρει τα administration credentials ιστοσελίδων που ανήκαν στην Αστυνομία του Καναδά, την Βουλή του Quebec και του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Quebec, δίνοντας πρόσβαση στους Anonymous στα sites αυτά, οι οποίοι προκάλεσαν τον γνωστό χαμό.

Ο μικρός κατηγορείται από τα δικαστήρια και οι φθορές που προκάλεσε στο κράτος του Καναδά, σύμωνα με τη δικογραφία, φτάνουν τα 60 χιλιάδες δολάρια. Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ